Altın Kanat Ödülleri... MAGAZİNKOLİK 2019'U ÖDÜLLE KAPATTI!

Altın Kanat Ödülleri... MAGAZİNKOLİK 2019'U ÖDÜLLE KAPATTI!

"Kadına şiddet insanlığa ihanet" sloganıyla yola çıkılan Altın Kanat Ödülleri düzenlenen ünlülerin akın ettiği törenle sahiplerini buldu.

"Kadına şiddet insanlığa ihanet" sloganıyla farkındalık yaratmaya çalışan Altın Kanat Ödülleri dün akşam Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezinde Alia Media, İstesonhaber.com, Wedding Palace ve Beşiktaş Belediyesinin desteğiyle muhteşem bir muhteşem törenle sahiplerini buldu.

Geceye iş, ekonomi ve sanat dünyasının birbirinden iddialı marka ve sanatçıları katıldı.

Gecede bir çok basın organına ödül verilirken geceye EN İYİ MAGAZİN SİTESİ seçilen magazinkolik.com genel yayın yönetmeni Nurcan Sabur'un sözleri damga vurdu.

Nurcan Sabur ödülünü almak için sahneye çıktığında " Kadına şiddet göstermemek bir meziyet değil,nasıl ki cinayet işlememek meziyet değilse kadına şiddet göstermemekte bir meziyet değil.

Önemli olan kadınlarımızı yüceltmek işte bu yüzden ben bu ödülü bu siteyi 12 yıldır yöneten idare eden sevgili eşim Esin Sabur'un almasını istiyorum.

Kadına şiddeti kadına birşey yaparak protesto etmek lazım" diyerek salondakilerin alkış yağmuruna tutuldu.

Esin Sabur Yılın En İyi Magazin Sitesi ödülünü alırken "Kadın cinayetlerini işleyenlerin bu işe hayvan cinayetleri işleyerek başladıkları bilimsel olarak kanıtlandı, o yüzden mecliste 2 dönemdir beklemede olan hayvan hakları yasasının bir an önce yürürlüğe girmesini istiyorum ki kadına şiddetin ilk evresini yok edelim" dedi.

esin_sabur_odul-001.jpg


 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.