AMACIMIZ MODAYA VE SON TRENDLERE DİKKAT ÇEKMEK?

AMACIMIZ MODAYA VE SON TRENDLERE DİKKAT ÇEKMEK?

Merhabalar;

Giriş yazıları yazmayı oldum olası hiç beceremem, eskiden kompozisyon sınavlarında da zorlanırdım zaten, o yüzden kısa tutmakta dolayısıyla az rezil olmakta fayda var galiba...Öncelikle size biraz kendimden bahsedeyim?

Aslında yaşımı söyleyebilecek kadar gencim ama zaman su gibi akar izi kalır diye, şimdi söylemeyeceğim. Bunun dışında, bir yığın sıkıcı ilk, orta, lise ve yüksek okul sonrası Turkcell'de kendi çapımda yöneticilik yaptıktan sonra, ruhumun en derinliklerinde hep gizli kalmış olan Moda tutkusuyla tüm bunlardan vazgeçip, Mimar Sinan Üniversitesi öğretim görevlisi Piraye Demircan'ın eğitim danışmanlığıyla bir yıl moda tasarımı üzerine eğitim aldım. Bunu bir de pekiştirmek ve belgelemek adına İstanbul Akademi'de Moda Tasarım'ı bölümünü bitirdim.

Geriye bir tek Moda Tasarımcısı olduğumu ilan etmek kalmıştı ki bu çok zordu, çünkü etraftaki tüm güzel giyinen kadınlar kendi içinde birer tasarımcısıydı ve ülke yeni tasarımcılar ile dolup taşıyordu?. Bende eski birikimlerimle, kurumsal bir işleyiş ve modayı birleştirmeyi kendime farklı bir yol açmayı uygun gördüm ve Washa by Selda Tetik markasıyla tüm kurumsal firmalara, reklam sektörüne ve işletmelere Kurumsal Tasarımlar ve üretimler yapmaya başladım..

Ve şimdi de, sevgili Genel Yayın Yönetmenimiz Nurcan Sabur'un önerisiyle buradan siz "Magazinkolik" okurları için moda ve sanat dünyasından harmanlanmış, güncel olaylar zincirlerini sizler ile paylaşmak niyetindeyiz.

Bundan böyle belirli periyodik zamanlarda Magazinkolik aracılığıyla siz okuyucular ile buluşmak, sizlere moda dünyasındaki son gelişmeler ve bizim ünlülerimizin modaya ve son trendlere bakış açılarını aktarmak niyetindeyiz efendim.

Hepinizi bekleriz?

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.