'Anadolu Ateşi'... BU KEZ BÜYÜK USTA KAYAHAN İÇİN DANS ETTİ !..

'Anadolu Ateşi'... BU KEZ BÜYÜK USTA KAYAHAN İÇİN DANS ETTİ !..

Mustafa Erdoğan'ın Genel Sanat Yönetmenliğinde sahneye taşınan Anadolu Ateşi dans topluluğu önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.

Avrupa'nın birçok ülkesinde gösteri yapan ve büyük bir kitleye sahip olan Anadolu Ateşi'nin yönetmeni Mustafa Erdoğan öğrencilerinin sahnesinden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, "2016 yılına kadar hiç boş vaktimiz yok, çok yoğun çalışıyoruz. Bostancı seyircisini çok seviyorum, çok samimi ve sıcak bir izleyici kitlesi geliyor" dedi. Mustafa Erdoğan son zamanlarda basında çıkan aşk haberlerine de açıklık getirdi. Yönetmen, "Birkaç hafta önce elimde çiçek ile görüntülendim ve sevgilime alıyorum diye yazıldı. O gün çok önemli bir arkadaşım ile bir araya geldim ve çiçek almasam ayıp olurdu" dedi. Yıldız Asyalı ile birlikte olduğu iddialarını soran gazetecilere ise, "Yıldız ile tanışıklığımız va ancak zannedildiği gibi bir durum söz konusu değil. Hayatımda şuanda kimse yok, hepimiz arkadaşız" dedi.

Ustayı unutmadı!

Mustafa Erdoğan, kanser tedavisi ile uzun süredir hastanede yatan ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ı da unutmadı. Erdoğan, "Türkiye çok önemli bir sanatçısını kaybetti. Duyduğum zaman çok üzüldüm, bugün öğrencilerim Kayahan'a ithafen sahneye çıkacaklar" diyerek anlamlı bir davranış sergiledi.

Anadolu Ateşi dans topluluğu 29 Mayıs'ta Rusya-Moskova Kremlin Sarayında görkemli bir gösteri yapacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.