Anda adam... ROMANYA'NIN ÇIPLAK VE SEKSİ SÜPERSTAR'I TÜRKİYE'DE

Anda adam... ROMANYA'NIN ÇIPLAK VE SEKSİ SÜPERSTAR'I TÜRKİYE'DE

Romanya'nın en önemli Show yıldızı Anda Adam, 29 Nisan'dan itibaren, SGM Entertainment organizasyonu ile Türkiye'de.

" Love On You " isimli şarkısıyla, Number One, Mydonose ve birçok radyo listesinde haftalardır 1 numara'da yer alan Anda Adam, seri konserler vermek üzere, 29 Nisan'da İstanbul Beylikdüzü Club 911 de başlayacağı ve Yaz boyunca devam edecek olan, Türkiye Konserleri ile ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Pop Dance ve R&B şarkılarıyla, gittiği her ülkede, çıktığı her konserde, özellikle sahne performansı, dansçıları ve giydiği cesur kıyafetlerle ilgi odağı olan Anda Adam, Türk izleyiciler için çok özel sahne performansları hazırladı.

" Selecta " Feat. Alex, " Ajutor ", " Nai, Nai " ile Avrupa'da da radyo listelerinin üst sıralarında bulunmakta olan Anda Adam, 2009 yılında Gizli albümü ile Gold ve Platinum CD ödülleri kazanmıştır.

Türkiye'den Tarkan, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Ajda Pekkan, Yusuf Güney gibi şarkıcıları keyifle dinlediğini ve beğendiğini belirten Anda Adam, Serdar Ortaç ile birlikte sahnede yer almak istediğini ve Ozan Doğulu'nun da bir şarkısına Remix yapacağını söyledi.

İŞTE ANDA ADAM'IN LİSTELERDE 1. SIRADA YER ALAN "I LOVE YOU" ADLI ŞARKISININ KLİBİ...


Anda Adam - Love On You (Official Video)
Yükleyen bay_end. - Diğer müzik videolarına göz atın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.