ANNELER GÜNÜ, ÜNLÜ İSİMLERİ AVM'LERDE YAPILAN SÖYLEŞİLERDE SEVENLERİYLE BULUŞTURDU !..

ANNELER GÜNÜ, ÜNLÜ İSİMLERİ AVM'LERDE YAPILAN SÖYLEŞİLERDE SEVENLERİYLE BULUŞTURDU !..

“Anneler Günü” etkinlikleri kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulan AVM'lerin birinde hayranlarıyla buluşan Türkan Şoray, Çağla Şıkel, Oya Aydoğan, Pakize Suda, Deniz Akkaya ve Hande Kazanova, izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Türkiye’nin en büyük şehirlerinde, kaliteli ve uygun alışverişin adresi olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezlerindee Anneler Günü coşkuyla kutlandı. Türkiye’nin ilgiyle takip edilen ünlü anneleri sevenlerinin sevgi seliyle karşılaştı.

Hande Kazanova Sordu Çağla Şıkel Cevapladı...

Podyumların ve televizyonların sevilen ismi Çağla Şıkel, bu kez anne kimliğiyle sevenleriyle bir araya geldi. Hande Kazanova’nın sorularıyla güzel bir söyleşi gerçekleştiren ünlü ikiliye İstanbullu annelerin ilgisi büyüktü.

“Çok anaç bir anneyim”…

İki erkek çocuğu sahibi olan Şıkel, yarım gün çalıştığını ve günün geri kalan kısmını çocuklarına ayırdığını ve çok anaç bir anne olduğunu ifade etti. Oğulları Kuzey’in ve Uzay’ın birbirinden çok farklı karakterlere sahip olduğunu belirten güzel manken, oğlu Kuzey’in yeteneklerini sporla bulduğunu söyleyerek sporun çocukların hayatındaki önemine dikkat çekti. Bunun yanı sıra çocukların beslenmesine oldukça dikkat ettiğini belirten Şıkel, “Çocuklar evde anne – babaları ne yiyorsa onları örnek alıyorlar. Ben de bazı kendi keyiflerimden feragat ederek onların doğru beslenme alışkanlıkları kazanmasına örnek oluyorum” dedi.

“Annemin yanında hala onun küçük kızıyım”…

Hande Kazanova’nın anne – kız ilişkilerine dair yönelttiği soruyu büyük bir içtenlikle cevaplan Çağla Şıkel, annesi ile arasındaki ilişkinin çok yoğun olduğunu ve evlenene kadar da annesiyle yaşadığını ifade etti. “Annemi her gördüğümde, onun yanında hala onun küçük kızıyım. Evime gittiğimde kendimi yeniden anne gibi hissediyorum” diyen Şıkel, annesinin anneanne olduktan sonra bambaşka biri olduğunu belirtti.

Deniz Akkaya duygu dolu anlar yaşadı

Ünlü model, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya ise Adanalı sevenleriyle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında çocuklarla yakından ilgilenen Akkaya, down sendromlu bir çocukla sohbet ederken duygu dolu anlar yaşadı. 13 yaşındaki kız çocuğunun annesinin de gözyaşlarına hakim olamadığı sohbette anneliğin ‘kutsallığına’ dikkat çeken Deniz Akkaya, “Anneler fedakarlığın, karşılıksız, çıkarsız, hesapsız sevginin sembolleridir” dedi. Deniz Akkaya, Optimum’un şanslı takipçilerine de çeşitli stil önerilerinde bulundu. Optimum’u, sosyal medya hesaplarından takip eden 5 şanslı kişi ise Deniz Akkaya ile buluşma şansını yakaladı.

“Yeşilçam’ın Sultanı”na sevgi seli

Türk sineması ve Yeşilçam’ın uzun yıllardır, beğeniyle takip edilen ismi Türkan Şoray, Ankaralı annelerle bir araya geldi. Filmlerinde birçok kez anne rolünde görülen Türkan Şoray, gerçek hayatındaki annelik rolünün inceliklerini Ankaralı hayranlarıyla paylaştı. Hande Kazanova’nın da katılımıyla gerçekleşen söyleşide Türkan Şoray hayranlarını tek tek selamladı, sohbet etti. Bu esnada bir izleyici Sultan için şarkı söyledi. Kitaplarının yanı sıra afişlerini de Ankaralılar için imzalayan Türkan Şoray söyleşisinde duygu dolu anlar yaşandı.

Ankaralı hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan Şoray, samimi tavırları ve güler yüzüyle tüm sevenleriyle yakından ilgilendi ve imza dağıttı. Hayranları ile selfie çektirmeyi de unutmayan Türkan Şoray, Anneler Günü’nde nostalji rüzgarları estirdi.

Oya Aydoğan ve Pakize Suda İzmirli Annelere Seslendi

İzmir Optimum Outlet ise bu Anneler Günü’nü Oya Aydoğan ve Pakize Suda ikilisinin söyleşi ve imza günü etkinliği ile kutladı. Annelik ve kariyer ile ilgili keyifli ve neşeli bir sohbet gerçekleştiren ikili sevenleri için hem imza dağıttı hem onlarla fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.