Ardem...  "DUMAN"  ALBÜMÜNDE YALNIZLIK, HÜZÜN VE AŞK BİR ARADA !..

Ardem... "DUMAN" ALBÜMÜNDE YALNIZLIK, HÜZÜN VE AŞK BİR ARADA !..

Ardem, 2’ci albüm çalışması ‘’Duman’ ile 3 senelik bir aranın ardından ‘’ 3 Adım Müzik’’ etiketiyle tekrardan dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ardem’in, prodüktörlüğünü yaptığı ve bestelerin tamamı kendisine ait olan albümde, yalnızlık, sitem ve hüznün yanı sıra, yer yer samimi ve sıcak, kimi zaman aşk dolu hislerle karşılaşabileceksiniz.

Sanatçı, 3 farklı şarkıdan oluşan yeni albüm çalışmasında, Eser Taşkıran ve Selim Çaldıran gibi, sayısız başarılara imza atan, değerli  ve başarılı iki müzik direktörüyle çalıştı. Albümdeki tüm besteler Ardem imzası taşıyor.  Sözler ise Ardem, Ayşe Birgül Yılmaz ve Fırat Ovalıoğlu tarafından yazıldı.

Albümün ilk klibi, ‘’Yalnızlık Büyür Odamda’’ şarkısına çekildi. Yönetmenliğini Gürsel Gülbay’ın yaptığı klibin genelinde stüdyo çekimleri hakim olup, orkestra ve modern dans öğeleri birleşerek sanatsal bir çalışmaya dönüşüyor.  

Genç müzisyen, dinamik ve güçlü bir sound’un hakim olduğu, ‘’Duman’’ isimli 2. albümünde, farklı yorumu ve tarzıyla yine kendinden söz ettirecek gibi görünüyor.

İŞTE ARDEM'İN "DUMAN" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.