Arpak Kardeşler... KLİBİN ÇEKİLECEĞİ ŞEHRİ HAYRANLARININ OYLARI BELİRLEYECEK!

Arpak Kardeşler... KLİBİN ÇEKİLECEĞİ ŞEHRİ HAYRANLARININ OYLARI BELİRLEYECEK!

Yakın zamanda Ekmek Derdi adlı gurbet türküsünün single çalışması piyasaya çıkacak olan Arpak Kardeşler sıra dışı bir klip çalışmasına imza atmaya hazırlanıyorlar!..

SEVENLERİ KARAR VERECEK!

Kendi sosyal medyalarında düzenledikleri bir anket ile klibin çekileceği şehri sevenlerinin arzu ve isteklerine bırakan kardeşlerin bu tavrı büyük övgü alırken, ankete kısa sürede yoğun ilgi gösterildi..

CEYLANPINAR AÇIK ARA ÖNDE!

Ankete katılımın büyük olduğu gözlenirken yedi bölgeden kardeşlere çağrı yapıldığı ama Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinin açık ara önde olduğu gözlendi.

BU KLİP 2015 YILINA DAMGA VURACAK!

Konu ile ilgili kendi sosyal medyalarında bir açıklama yapan Mehmet Arpak; Dünya üzerinde insanların % 80'nin gurbetçi durumunda olduğunu ve sevdiklerine hasret kaldığını. İşte bu gurbet özlemi anlatacakları klibin senaryosu, kalitesi ve türküsü ile yeni yıla damga vuracaklarına inandıklarını belirtirtti.

KLİBİN ÇEKİLECEĞİ ŞEHRİN BÜYÜK REKLAMI OLACAK

Arpak Kardeşler'in çektikleri her klibin yazılı ve görsel medya ile sosyal medya da büyük ilgi bulması nedeni ile sevenleri şimdiden klibin hangi şehirde çekileceğinin bir an önce açıklanmasını heyecan ile bekliyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.