ARSIZLAŞTIM MI ACABA?..

ARSIZLAŞTIM MI ACABA?..

Havalar ısınmaya başlıyor yavaş yavaş. Özlemişim ağaçların beyaz çiçeklerini açmasını? İlkbahar ve yaz ayları benim aylarım? Halbuki kış aylarında doğanlar kışı sever derler, hani öyle bir rivayet vardır. Külliyen yalan? Ben kime sorsam, benim sorduğum kişilerde hep tersi oldu. Belki de rastlantıdır, bilemem. Sonuçta ben aralıkta doğsam da soğuk havalardan hiç haz etmiyorum. Sıcak havalarda insan kendini bir başka huzurlu hissediyor. Mutlu hissediyor. Kelebeklerim uçmaya başlıyor etrafta. Kelebek benim için aşkı sembolize ediyor. Sağ ayak bileğimde dövme olarak var bildiğiniz gibi? Bir günlük ömürleri? Kısacık?Yaz aşkları gibi? Kısa?

Yaz aylarının yaz aşkları meşhurdur bilindiği gibi? Çoğu insan nasibini alır. Muhakkak gözyaşı vardır sonunda. Ama kısa sürdüğü için çok can yakan bir gözyaşı değildir sanki? Gelişi güzeldir belki de? Olması gerektiği içindir? Hoşluktur, inceliktir, güzelliktir, bir andır ve bir anda son olur? Anlamazsınız? Umarım bu güzel aylar kimseyi incitmeden güzellikler içinde geçer.

Efendim, geçtiğimiz günlerde sevgili Armağan Çağlayan'ın Star Tv'de sunduğu programa konuktum. Her zamanki gibi çok keyifli geçti. Yine söylediklerim gündeme bomba gibi düştü? Ne mi dedim. Sevgili Armağan, "transparan giymekten rahatsızlık duymuyor musun?"diye sordu. Ben de, "Modelliğe ilk başladığımda duyuyordum ama sanırım artık arsızlaştım. Rahatsız olmuyorum" dedim. Tabi yine ağızlara sakız oldu. Yine insanlar anlamak istediği gibi anladı . Ne demişler; "Senin anlatacakların, karşındakinin anlamak istediği kadarla sınırlıdır."

Evet, arsızlaştım. Ama işimde tabi ki? 14-15 yaşımdaki çekingenliğim, utangaçlığım, ürkek yürüyüşlerim, kaçamak bakışlarım yok artık. Şimdi, kendine güvenen, işini profosyonelce yaparak hakkını veren bir kadın var karşınızda. Tabi profesyonellik, Türkiye sınırları içerisinde maalesef "cesur manken, seksi manken" gibi sıfatlar eklenmesine sebep oldu bu kadar zamandır. Üstelik bu 'iddialı' sıfatlar her zaman olumsuz anlamda kullanıldı. Ama ben yine de profesyonelliğimden ödün vermedim. Gerek podyumda, gerekse podyum arkasında güçlü, sapasağlam, gerektiği yerde de "arsız" olmayı öğrendim. Öğrettiler. Can yakıcı tecrübelerle? Bu camia kolay değil arkadaşlar, hiç kolay değil. Bu camianın yakınından bir yerlerinden geçmek istiyorsanız muhakkak birkaç sefer düşünün, sorun, danışın? Zor dostlarım, inanın çok zor? Öncelikle sabır istiyor, emek istiyor, yürek istiyor ve daha birçok şey? E bir girin bu camiaya da görün bakalım?

"CEVİZİ KIRIP, İÇİNE İNEMEYEN, HEPSİNİ KABUK ZANNEDER?"

Dışarıdan görüp seyrettiğiniz pırıltılı hayatları içine girmeden değerlendirmemeniz dileğiyle?

Sevgiyle kalın...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.