Arya Sarmin... ROCK KULVARINDA, İDDİALI BİR İSİM !..

Arya Sarmin... ROCK KULVARINDA, İDDİALI BİR İSİM !..

Arya Sarmin, aranjör ve müzik prodüktörü Sinan Kayabaşı yönetmenliğinde rock tarzında müzik dünyasına sunacağı albüm çalışmalarını sürdürüyor.

Söylemesi bizden, Bu kızı kimse tutamaz 

Boy onda, Güzellik onda, ses onda ve aranjörün en iyilerinden biri de onda. Daha ne olsun denilen Arya Sarmin planlı ve düzenli bir şekilde "Ünlüler Kervanı" yolculuğuna çıktı. 

Bizde sizin için takipçisi olacağız.

Evet; Nereden baksanız 4x4 lük güzelliklere ve özelliklere sahip olan Arya Sarmin Kayabaşı'nın çizeceği "rock" yolculuğunda, biz de sizin için hep yanında takipçisi olacağız. 

Arya Sarmin kim ?

19 yaşında tiyatro ve modellik eğitimi almaya başlayan ve daha sonrasında şan eğitimi alarak müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Arya Sarmin, şu sıralar bütün yoğunluğunu işine vermiş... 

Türkiye'den çok dünya listelerinde yer alan eserleriyle bilinen tanınmış aranjör ve müzik prodüktörü Sinan Kayabaşı yönetmenliğinde rock tarzında müzik dünyasına sunacağı albüm çalışmalarını sürdürüyor. 

Genç ve güzelliğinin getirdiği avantaj yanında, Modelliğini de zamanının el verdiği ölçüde sürdüren Arya Sarmin, Asıl hedefinin sahnelerde var olmak olduğunu çalışmalarıyla ortaya koyuyor..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.