Arzum Onan Aslantuğ... "ÜNLÜ OLMAYI HAYATIMIN MERKEZİNE KOYMADIM"!..

Arzum Onan Aslantuğ... "ÜNLÜ OLMAYI HAYATIMIN MERKEZİNE KOYMADIM"!..

Özgün stili, doğal güzelliği ve zarifliğinin çizgisini hiç bir zaman bozmayan Arzum Onan ile ALEM Dergisi bu hafta Hıdiv Kasrı’ndamükemmel çekim için bir araya geldi.

Uzun zamandır gözlerden uzak olan Arzum Onan, sanatı, Machka markasıyla olan işbirliğini ve özel hayatıyla ilgili tüm açıklamalarını Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gözde Yörükoğlu’na yaptı. 

"İkonik moda figülerine uzağım."

Günlük yaşamda çabasız, sade ve şık olarak kendisini tanımlayan Onan," . -Vücut tipime uygun giyinmeyi daha doğru buluyorum. İçerisinde kendimi rahat ve şık hissettiğim her kıyafeti düz ayakkabılarla kombinlemeyi seviyorum.” Dedi.

Giyinirken zarafet ve rahatlığı göz önünde bulunduran Onan, “Dolayısıyla stiliyle çok ön planda olan ikonik moda figürlerine uzağım." dedi.

15 yıldır çağdaş sanat ile iç içe olan ve heykel sanatıyla uğraşan Arzum Onan, 2. sergisi "Kadın" ı İstanbul'dan sonra Nisan ayında Ankara Cermodern'de sanatseverlerle buluşturdu. 

“Ünlü olmayı hayatımın merkezine koymadım.”

Duruşuyla her zaman fark yaratan Arzum Onan bunun bir stratejik hamle olmadığını şu sözlerle ifade etti " Ünlü olmayı hayatımın merkezine koymadım.

Dolayısıyla da stratejik hamlelerle de işim olmadı. Üretmek ve nitelikli işler yapmanın bilincinde olduğunuzda, denge kendiliğinden kuruluyor sanırım." 

"Aşk; Aslında hayatın kendisi gibidir. Emek ister…"

Mehmet Aslantuğ ile evliliklerinin 25 yılını deviren ve herkeseörnek çift olan Onan'a bu ilişkinin sırrı sorulduğunda ise “İçinde tartışma olmayan bir ilişki olmaz ki!” demeye getirmişim muhtemelen!...

Tartışmasız bir ilişkinin sahiciliği de tartışmalıdır zaten! İnsan kendiyle bile tartışıp dururken üstelik…

Mehmet’in bana aktardığı, benim ona kattığım ne varsa, bizi çoğaltan, biz yapan ve 25 yıla taşıyan sebeplerin toplamıdır. Aşk böyle form alır.

Herkese göre bir dili vardır ve her ilişki kendi istisnasını yaşar. Aslında hayatın kendisi gibidir. Emek ister…" diye yanıtladı.

İŞTE ÇEKİMDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER...

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.