AŞKIN EN KEYİFLİ HALİ; SEVGİLİLER GÜNÜ!

AŞKIN EN KEYİFLİ HALİ; SEVGİLİLER GÜNÜ!

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı gün kala, kalbimizin sahibi, aynı yolu paylaştığımız, en kıymetlimiz için gününü daha özel kılmak için hazırlıklara başladık. Aşkımızı en güzel haliyle, onun için seçeceğimiz hediye ve yine onun için yapacağımız program ile ifade edeceğiz.

Kimilerimiz bir dış mekanda verecek hediyelerini, kimilerimiz ise evlerinde hazırlayacakları harika bir sofra başında. Ben her iki durum için de, önerilerde bulunacağım sizlere. En özel mekanları tanıtırken, evinizde hazırlayacağınız sevgililer günü sofranız için servis önerileri sunacağım beğeninize.

Aşkı doyumsuz hale getiren mekânlara göz atalım...

Nefis boğaz manzarası, elegan ambiyansı ve şehrin ışıkları eşliğinde romantik dakikalar yaşayabileceğiniz Topaz Restaurant olacak. Gümüşsuyu'ndaki ödüllü mekan, profesyonel ellerde hazırlanan lezzetleri ve çok özel kavı ile şehir aşıkları için ideal.

Özel günlerin vazgeçilmez adresi olan Günay Restaurant, Sevgililer Günü Sinan Erkoç ve Sibel Can gibi özel isimleri aşkınızla en güzel dakikalar yaşatma garantisi veriyor. Sibel Can özel repertuarını sergilerken siz aşkınızla sevginin en özelini Günay'da yaşayabilirsiniz. Alt kadroda da Sinan Erkoç sahne alacak...

Daha çok özel gün ve gecelere hizmet veren Baltalimanı Portaxe, Özel günlerde diğer müşterilerine hizmet veriyor. İşte bu sevgililer Günü'nde de 2 ayrı salonuyla sevgililerin hizmetinde olacak. Salonun birinde romantik piyanist Ümit Besen sahne alırken, diğerinde de Hande Yener hem kendi sevenleriyle hem de birbirlerini sevenlerle buluşacak.

Gece sonunda konaklama şansına da sahip olduğunuz, Anadolu Yakası'nın en özel mekânlarından Sumahan Otel olacak. Butik otelin geçen sene açılan ve şef Gökay Çakıroğlu ile ses getiren Tapasuma Restaurant. Modern Türk ve Akdeniz mutfağının sıradışı örnekleri ve mistik ortamı ile romantizmin doruklarında olacağınız bir mekan Tapasuma.

Biz özel gecede Nişantaşı'nda olmak istiyoruz derseniz; O zaman size aynı zamanda otelinde konaklama imkanı da olan Sofa Otel'in üst katı Frankie öneririm. Özel gece de Suat Ateşdağlı yönetimindeki S Music Desing ekibinin Dj performansları ile romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Muhteşem bir manzara eşliğinde güzel bir aperatif alıp en özel tatları tatmak isterseniz size başka bir önerim var. Bizlere yıllardır özel anlar yaşatan Çırağan La Maison Oteli'nin restoranını yazmadan geçemedim. Akdeniz ve Fransız mutfağının özel spesiyallerini burada bulabilirsiniz. Bu arada çıtır yufka üzerinde somon füme yemenizi tavsiye ederim. Benim favorim diyebilirim. Bu arada konaklama içinde doğru bir adres.

Anadolu yakasındayız evet romantik bir gece yaşayalım ama biraz da notalar eşliğinde bizde şarkılara eşlik edelim aynı zamanda birazda eğlenelim derseniz Ziyade Fasıl tam size göre... Fasılın en eğlenceli hali ile baş başa kalacak ve söylenen tüm şarkılarda aşkınızı bulacaksınız. Pazı Dolma ve gece sonu suflenin tadına doyamayacaksınız.

Sevgililer Günü'nü evde geçirecekseniz

Eğer bu özel günü ev sıcaklığında kutlamak isterseniz, o güne özel nasıl dekore etmelisiniz, nasıl bir sofra hazırlamalısınız birazda ona değinelim...

Evde olmak istiyor, ama hazırlıklardan gözünüz korkuyorsa, hiç gerek yok. Öyle çokta yorucu olmayacağına garanti veriyorum. Üstelik sevgiliniz için yapılan bu hazırlığı, coşku ve büyük bir aşkla yapacağınızdan da kuşkum yok.

Ortamınız malum romantik olmalı. Birkaç küçük detayla bunu sağlayabilirsiniz. Bu detaylar ağırlıklı olarak, bu özel günün değişmez rengi kırmızı renkte olacaktır.

Küçük tea-lighların içine koyacağınız kırmızı renkte birkaç mum, evin köşelerine koyduğunuz kırmızı güller, servisinizde kullanacağız aynı renkteki detaylar bunun için yeterli olacaktır.

Çiçek sunumunuz için aldığınız kırmızı gülleri, beyaz, saydam veya siyah bir vazoda sergileyebilirsiniz. Ya da çizginin dışına çıkıp, beyaz gülleriniz için kırmızı bir vazo kullanabilirsiniz.

Sofranız için beyaz bir masa örtüsü, kırmızı runner tercih edebilir, yemek servisi için aynı tonlarda bir supla ve yemek takımı kullanabilirsiniz. Bu özel sofrayı, canlı çiçek yerine kurutulmuş çiçeklerle süsleyebilirsiniz.

Bol keyifli ve aşk dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Yorumlarınız için: [email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.