AŞKIN EN ÖZEL GÜNÜNE ÖZEL MEKAN ÖNERİLERİ

AŞKIN EN ÖZEL GÜNÜNE ÖZEL MEKAN ÖNERİLERİ

14 şubat sevgilisi olanların daha bir özenli, daha bir telaşlı olmaları demek. Hediyesiydi, bu özel geceye yaraşacak program yapma hazırlıkları ister istemez, insanı heyecanlandırıyor ve bir o kadar da kararsızlığa sürüklüyor.

Ama, bu senede sizler, bu hususta çok daha rahat olacaksınız. Çünkü ben geçen sene olduğu gibi sizlere önerilerde bulunacağım. Aşkınızı en güzel haliyle yaşayabileceğiniz mekan önerilerinden önce, şunu söylemek isterim.

Aşk ve sevgi, yılın her gününe yayılması gereken ve günümüzde çok nadir yakalanan duygular. Eğer bu iki özel duyguyu hissedebiliyor ve hissettirebiliyorsanız, çok büyük bir hazineye sahip olduğunuzu bilin ve bu hazineyi özenle koruyun derim. Yılın her günü, günün her saati aşk hayatınızdan eksik olmasın?

ZİYADE FASIL

Türk müziğinin en güzel aşk şarkılarıyla bezenmiş canlı fasıl programı ve Ziyade'nin eğlenceli ruhunu tam anlamıyla yansıtan eşsiz şovları ile özel bir gece sizleri bekliyor.

Sadece 14 Şubat'a özel programı ile sevgilinize çok özel ve unutulmaz bir gece yaşatabilirsiniz. Saat 20.00 itibariyle Ziyade Şov ekibi tarafından içinde aşkın en saf halini barındıran afrodizyak shot servisi ile başlayacak gece, saat 21.00'e kadar solo kanun ve klarnet dinletileri ile devam edecek.

Saat 21.00'de başlayacak canlı fasıl programı ile eğlence doruklara taşınacak. Saat 01.00'a kadar sürecek canlı fasıl programının aralarında Ziyade Fasıl'ın eşsiz şovları ile geceniz renklenecek.

Roman Şov, Davul Şov, Zeybek Dans Gösterisi ve Ziyade Kızlar Korosu ve hatta Dj Performansları ile gecenin tadını çıkartacaksınız. Saat 01.00'a kadar sürecek Canlı Fasıl ve Şovlar'ın ardından Dj soft aşk şarkıları ile 02.00'a kadar programına devam edecek.

Ünlü Şef Özlem Mekik'in özenle hazırladığı 'AŞK' menüsü ise olağanüstü lezzetleri ile sizleri bekliyor olacak.

GÜNAY RESTORAN

İstanbul eğlence hayatının en elit mekanlarından biri olan Günay'da, 14 şubat sevgililer günü gecesinde, Serdar Ortaç aşıklar için en romantik şarkılarından oluşan repertuarı ile sahnede olacak.

En kaliteli isimlerin sahne aldığı Günay'da, kulaklarınızda romantik notalar gezinirken, birbirinden özel lezzetlerde masanızda yerini alacak.

ETİLER ŞAMDAN

Ayrıcalıklı bir gece yaşamak istiyorsanız, 14 Şubat "Sevgililer Günü" gecesini, eğlence hayatının klasiği Etiler Şamdan'da geçirebilirsiniz. Şamdan'ın avokadolu somon füme rulo, fettucine alla crema, filet şamdan ve frambuazlı cheesecake?ten oluşan geceye özel mönüsü, pasta ve şampanya ikramı ve Şamdan müziği ile bu ayrıcalığı yaşayabilirsiniz.

SHANGRI LA BOSPHORUS

Boğazın en özel mekanlarından biri olan, Shangri La Hotel içerisinde yer alan ve keyifli atmosferi ile 6 course'dan oluşan zengin Sevgililer Günü menüsü ile IST TOO, sadece romantizmi değil lezzeti de doruklarda yaşamak isteyen çiftleri ağırlayacak.

Pek çok seçkin lezzetin yer aldığı menüde kaz ciğeri, hurma ve limon kremalı kuzu kolu, poşe edilmiş kalkan ve deniztarağı gibi tatlar bulunurken, tango dans performansı geceye damgasını vuracak.

LACİVERT

Aşıkların vazgeçilmez durağı romantik lokasyon Lacivert Restaurant, İstanbul Boğazı'nın en güzel manzarası eşliğinde sunacağı özel aşk menüsü ile unutulmaz bir gece yaşatacak.

"Beluga Havyarı ve Deniz Kestanesi" ile başlayan gecede soğuk başlangıç olarak rezeneli, avokado tartar eşliğinde taze mavi yengeç, ara sıcak olarak Akdeniz aromalı safranlı risotto üzerine kabak çiceğine sarılı barbunya balığı, ana yemek olarak ise, ızgara bonfile, fırınlanmış sarımsak, taze kuşkonmaz ve kuzugöbeği mantar yahnisi eşliğinde servis edilecek.

Gecenin tatlısı ise çiftlere özel "Aşk Pastası" olacak. Manzara, müzik ve benzersiz lezzetler eşliğinde geçecek bir gece için Lacivert?i tercih edin derim.

P.F CHANGS

Asya Mutfağı'nın en beğenilen lezzetlerinden oluşan özel mönüsü ile P.F. Chang's, Sevgiler Günü için tadı damaklarda kalacak bir mönü sunacak.

Doyumsuz aşklara özel hazırlanacak mönü çok zengin. Asya Mutfağı'nın benzersiz lezzetlerinin yer aldığı mönüden, çorba seçeneklerinin ardından bir başlangıç ve bir ana yemek seçimi yapabilecek olan sevgililer, otantik bir ambiyans ve o geceye özel notlarla, aşklarını tazeleyebilecekler.

P.F. Chang's'de, gece çilek ve çikolatanın aşkla buluşmasıyla sonlanacak.

TAPASUMA

Anadolu yakasının en gözde mekanı Tapasuma, şüphesiz Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler içi, en özel mekanlardan biri. Boğaz manzarası'na karşı yakılacak ateşle başlayacak gece, Executive Şef Gökay Çakıroğlu ve ekibinin 14 Şubat'ın romantizmine uygun olarak hazırladığı lezzetli mönü ile devam edecek.

Tapasuma, Sevgililer Günü'nde doyasıya eğlenip, araba kullanmak istemeyen müşterileri için, kendine ait teknesi sizi boğazın karşı yakasına taşıma hizmeti de sunuyor.

SAHNE ISTANBUL

Eğlence hayatının en yenisi bir yenisi Sahne İstanbul, dekorasyonunda rahatlığın ve esnekliğin hakim olduğu; modern ambiyansı ile, sevgililer günü gecesini çok daha eğlencel, geçirmek isteyen çiftler için ideal.

İstanbul'daki renkli gece hayatının merkezi olan Etiler'in yeni adresi ve sembolü Sahne İstanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü gecesinde, Demet Akalın'ın şarkıları ile sevgilileri mest edecek.

PAYSAGE RESTORAN

Sevgililer Günü gecesinde, Boğaz'ın büyüleyici manzarası eşliğinde romantik ve keyifli dakikalar geçirmek isterseniz, adresiniz mutlaka Paysage Restoran olmalı.

Türk, Dünya ve Fransız mutfağından seçme yemeklerden oluşan sevgililer günü özel mönüsü ile Paysage Restaurant Anadolu yakasının en gözde mekanları arasında yer almakta.

Sevgililer Günü gecesinde, Grup Sunset ve Sibel Mirkelam'ın romantik şarkıları, aşıklara sevgilerini anlatmak için ilham verecek.

NOSSA COSTA

Romantik şarkıların prensi Hakan Altun'un sahne alacağı 14 Şubat Sevgililer Günü, Nossa Costa yine kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekibi, benzersiz ambiyansı ve o geceye özel hazırlanan mönüsü ile, aşıkların ilk rotası olacak.

Hakan Altun'un canlı performansı ile romantizmin doruklarına çıkılacak gece için rezervasyon yaptırmanız şart. Geç kalmayın derim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.