'AŞK'IN KIRMIZISI!

'AŞK'IN KIRMIZISI!

Aşkın Nur Yengi kızı Nazlı ile birlikte geldiği Kıbrıs’ta hem iş hem de tatil yaptı. Konser verdiği Girne Rocks Hotel’in balo salonundaki çocuk yasağı nedeniyle Nazlı annesini kulisten izledi.

Girne Rocks Hotel’de iki günlük hafta sonu konseri için Kıbrıs’a gelen Aşkın Nur Yengi  sömestr tatiline giren kızı Nazlı’yı da yanında götürdü. Tatile denk gelen hafta sonunu birlikte geçirmek isteyen anne kız Kıbrıs’ta da birbirlerinden ayrılmadılar.

Kıbrıs’lı hayranlarına iki gece en sevilen şarkılarıyla konser ziyafeti çeken sanatçı giydiği kırmızı işlemeli, göğüs dekolteli elbisesi ve takıları ile dikkat çekti. 

askinnuryengi_kibris_dans.jpg

Konserinde sahneye aldığı dinleyicileri ile fasıl programı da yapan sanatçı özellikle kendisini dinlemek için Kıbrıs’a gelen hayranı işadamı Özgen Somer ile birlikte yaptığı dans gösterisi büyük alkış aldı. Şarkı söylemekdeki  ustalığını dans konusunda da ortaya koyan Aşkın Nur Yengi adeta dans figürleriyle parmak ısırttı.

Kızı Nazlı annesini kulisten izledi…

Sömestr tatiline girdiği için hafta sonunu annesi ile birlikte geçirmek isteyen kızı Nazlı’da Kıbrıs’ta annesinin yanındaydı. Anne kız hem tatil hem iş için geldikleri Kıbrıs’ta birbirlerinden bir an olsun ayrılmadılar.

İki gece de annesini sahnede izlemek isteyen dokuz yaşındaki Nazlı’ya yaşının küçük olması nedeniyle salona giriş izni verilmedi. Nazlı’da annesini kulisten izlemek zorunda kaldı.

Selçuk Yöntem’le çiçek’li muhabbet…

Şarkılarını söylerken masaları dolaşan Aşkın Nur Yengi bir ara tiyatro sanatçıları Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu  ve eşi Gülenay Kalkan’ın bulunduğu yere geldi.

askinnuryengi_selcukyontem.jpg

Onlarla şarkılar söyleyen sanatçıya Selçuk Yöntem çiçek vermek istedi. Aşkın Nur Yengi’de çiçeği ünlü oyuncunun yakasına takarak karşılık verdi…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.