Asude Cemre... YENİ ŞARKI ‘VARLIĞIN YOKLUĞUNDA’ YAYINDA!

Asude Cemre... YENİ ŞARKI ‘VARLIĞIN YOKLUĞUNDA’ YAYINDA!

Asude Cemre’nin yeni şarkısı ‘Varlığın Yokluğunda’ 15 Mart Cuma günü (bugün) itibarı ile, başta Spotify olmak üzere tüm dijitallerde yayında…

Kısa süre önce çıkardığı ‘Masal’ isimli teklisine çektiği kliple hatırı sayılır bir izlenme sayısına ulaşan Asude Cemre, hiç ara vermeden yeni teklisi ‘Varlığın Yokluğunda’ ile iddiasını yine ortaya koydu.

Daha önce piyasaya sürdüğü ‘Unutulurmuş’, ‘Kara Fırtına’ ve ‘Masal’ isimli şarkılarının ardından, 15 Mart Cuma günü (bugün) piyasaya çıkan 4. teklisi ‘Varlığın Yokluğunda’ DMC etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Şarkının söz – müzik ve prodüktörlüğü Emre Önbayraktar’a ait. ‘Varlığın Yokluğunda’ şarkısının klibi, Türkiye’de ilk kez kullanılan çok özel bir kamerayla ve çok özel bir teknikle çekildi.

Bahar aylarıyla birlikte sahne çalışmalarına da ağırlık verecek olan Asude Cemre, aldığı müzik eğitimiyle de dikkat çekiyor.

İstanbul Devlet Konservatuarı Opera – Şan Bölümü mezunu olan Asude Cemre, aynı zamanda Bilgi Üniversitesi, Sahne Sanatları Bölümü mezunu.

Yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen şan ağırlıklı çeşitli yarışmalarda önemli dereceler alan Asude Cemre, yurt dışından gelen bütün teklifleri tek tek geri çevirip, Türkiye’de kariyer yapmaya karar verdi ve kurduğu müzik grubuyla çıktığı sahnelerde, dikkat çeken performanslar sergiliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.