Asuman Dabak... "EGOLARIMA AYRI EV TUTTUM!"

Asuman Dabak... "EGOLARIMA AYRI EV TUTTUM!"

`Hayat Yokuşu` dizisinin `Ceylan`ı Asuman Dabak samimi açıklamalarda bulundu...

İLK DEFA HERGÜN YAYINLANAN BİR DİZİDE OYNUYORUM...

Ramazan ayında TRT?de hergün yayınlanan 'Hayat Yokuşu' adlı dizi ile sevenleriyle buluşan Asuman Dabak, Ceylan rolüyle büyük beğeni topladı. Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı baş rolleri Asuman Dabak, Cem Davran, Selahattin Taşdöğen, Esin Gündoğdu gibi deneyimli isimlerin paylaştığı dizi Yedikule'de çekiliyor.

YEDİKULE'DE ÇALIŞMAK ÇOK KEYİFLİ...

Yedikule gibi tarihi bir semtte çalışmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Asuman Dabak, "İlk defa hergün yayınlanan bir dizinin içinde oldum. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Gecemiz gündüzümüze karıştı ama ekip çok keyifli. Set ortamımız çok rahat, profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Uyumlu bir ekip olunca bu kadar yoğun çalışma koymuyor. Seyrettikçe güzel geri dönüşler aldıkça da bu bizi mutlu ediyor" diyor.

CEYLAN EGOSANTRİK BİR KADIN...

Rolüyle ilgili olarak Asuman Dabak, "Ceylan biraz hırslı bir kadın. Egosantrik bir kadın. Paraya tamah eden, parayı önemseyen, kocası tarafından aldatılmış, onuru kırılmış bir kadın. İki çocuğunu kendisi büyütmek zorunda kalmış, onlar için her türlü fedakarlığı yapan, gözü biraz yukarlarda bir kadın Ceylan. Ne olursa olsun çocuklarını en iyi şekilde yönetmeye çalışıyor. Eşi aldatsa da hala onu seviyor." diyor.

HERKESİN EGOSU VAR, YOK DİYEN YALAN SÖYLER...

Sanatçılar egolu derler sizde egolu musunuz sorusuna usta oyuncu Asuman Dabak , "Herkesin egosu var. Yok diyen yalan söyler. Bu işi yapıpta egonuzun olmaması mümkün değil. Bunu ne kadar zaptedebildiğiniz, raptı zapt altına koyduğunuz, kontrolünüz altına aldığınız çok önemlidir. Ben egoma ayrı ev tuttum (gülüyor) ona orada bakıyorum, hiç yanıma yaklaştırmıyorum." diyerek ilginç bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.