ASYA MUTFAĞI ANADOLU YAKASI'NDA AÇILDI!

ASYA MUTFAĞI ANADOLU YAKASI'NDA AÇILDI!

Asya mutfağının lezzetli mekanı P.F. Chang’s’in Türkiye’deki ikinci Restoranı Bulvar 216’nın Özel Açılış Daveti gerçekleşti.

P.F. Chang’s’in 22 Ekim gecesi, Ataşehir Bulvar 216’daki yeni restoranının açılışı kapsamında gerçekleştirdiği Özel Açılış Davetine büyük ilgi oldu.

Asya mutfağının lezzetli yemeklerini paylaşım kültürü ve iyi servis hizmetiyle sunan P.F Chang’s, Türkiye’deki 2. şubesini 20 Eylül 2015’de Ataşehir Bulvar 216’da açtı.

Katılımcılar, dünya genelinde 20 ülkede, 275 restoranı bulunan ve gerçek Asya lezzetleri sunan P.F. Chang’s’in keyifli atmosferinde lezzetli yemekleri, kaliteli servis eşliğinde tatma fırsatı buldular.

Usta perküsyon sanatçılarından oluşan Hands of Sticks grubunun, geleneksel Asya tınılarını çağdaş ritimlerle bir araya getirdikleri sıradışı varil performansları geceye renk kattı. Gece boyunca, her detayda Asya esintileri  kendini gösterdi.

2012 yılında ilk şubesini Etiler’de açan P.F. Chang’s, Asya mutfağının öne çıkan lezzetleri ve müşterilerin keyifli vakit geçirmeleri için tasarlanan mekânıyla kısa sürede büyük ilgi gördü. Yenilenen menüsünü Bulvar 216’da Asya mutfağı severlerin beğenisine sunan  P.F. Chang’s’in Asya kıtasında açılan restoranının 290 kişilik kapasitesi bulunuyor.

“Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve tekrar buraya gelmeyi istemeniz için elimizden gelen herşeyi yapacağız.” sloganıyla P.F. Chang’s, İstanbul’un Asya yakasına da Asya mutfağı kültürünü taşımayı hedefliyor.

Yenilenen menüsünü Bulvar 216’da Asya mutfağı severlerin beğenisine sunacak olan P.F Chang’s’in Asya kıtasında açılan restoranının 290 kişilik kapasitesi bulunuyor.

İstanbul’un Asya yakasına Asya mutfağı kültürünü taşımayı hedefleyen P.F Chang’s; çocuklara yönelik gerçekleştirilen aktiviteleri, workshop ve farklı etkinlikleri, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla; özel günler, iş yemekleri, ailelerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirmelerini sağlayacakları mekân düzeni de P.F Chang’s’in paylaşım kültürü yaklaşımını ön plana çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.