Athena... BÜYÜKÇEKMECE 19 MAYIS GENÇLİK ŞÖLENİ'NDE !..

Athena... BÜYÜKÇEKMECE 19 MAYIS GENÇLİK ŞÖLENİ'NDE !..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle dev bir organizasyona daha imza atan Büyükçekmece Belediyesi, Athena ile gençliği Büyükçekmece'de buluşturuyor.

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Şöleni, Büyükçekmecelilere müzik ve sporla dolu iki muhteşem gün yaşatacak.

18-19 Mayıs tarihlerinde 2 gün sürecek olan "Gençlik Şöleni"nde Athena, Nev, Alpay Kulay & Viki Karnezi  ikilisi sahne alacak.

Arel, Beykent, Fatih ve Kadir Has üniversiteleri müzik gruplarının da konser vereceği şölende, ayrıca "19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası" düzenlenecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın bir şölen havasında kutlanacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyük Atatürk önderliğinde Samsun’dan başlayan bağımsızlık mücadelemizin 96’ncı yıldönümünü 2 gün sürecek "Gençlik Şöleni" ile kutlayacağız. Bu anlamlı organizasyona sadece Büyükçekmecelileri değil tüm İstanbulluları bekliyoruz” dedi.

18 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak olan Büyükçekmece Belediyesi Gençlik Şöleni Arel, Beykent, Fatih ve Kadir Has üniversitelerinin müzik gruplarının Amfi Tiyatro’daki konserleriyle başlayacak. Ardından Sezen Aksu, Kenan Doğulu ve Fuat Güner gibi duayen sanatçıların, gerek beste vererek gerekse albüm hazırlıklarında bizzat görev alarak büyük destek verdiği Alpay Kulay & Viki Karnezi ikilisi, yeni albümleri “Düet”ten şarkılarla Büyükçekmecelilerle buluşacak. Gecenin finalini ise, ünlü sanatçı Nev yapacak.

Büyükçekmece Belediyesi Gençlik Şöleni, 19 Mayıs Salı günü saat 15.00’te Işık Halı Sahası’nda başlayacak olan futbol turnuvasıyla devam edecek. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan kupa töreninin ardından Büyükçekmeceliler DJ performanslarıyla muhteşem bir konsere hazırlanacak. Milyonların sevgilisi ünlü Athena grubu ise, saat 21.00’de başlayacak olan konseriyle gençlere muhteşem bir şölen yaşatacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.