Atiye... 3000 KİŞİLİK BAK - ÇEK!

Atiye... 3000 KİŞİLİK BAK - ÇEK!

Atiye “Çok Sevgili Caz” ismini verdiği konserde hayranlarını kırmadı. Eline darbukayı alarak tüm marifetlerini sergiledi ve izleyenlerden büyük alkış aldı.

Sesinin güzelliğinin yanında büyüleyici danslarıyla kendisinden sıkça söz ettiren Atiye,14 Şubat Sevgililer Günü’nde, Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali kapsamında Podyum Park’ta sevgililer günü özel konserini verdi.

Ünlü ve başarılı şarkıcı Atiye;  “Ben her müzik tarzını dinliyorum ve kendi şarkılarımda da mümkün olduğunca farklı tarzlara yer veriyorum. Özgür müzik yapmayı seviyorum… Bu akşam ‘Aşkistan’ şarkımı Sevgililere adıyorum. Bu festivalle beni sizlerle buluşturan Bursa Nilüfer Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum…  ” dedi.

Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali ile ilgili olarak Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey;

“Nilüfer Bursa’nın değil artık Türkiye’nin de gülen yüzüdür. “ Gülümseyin Nilüferdesiniz “ sloganı ile yıllardır sanat üretiyoruz ve kültür aktarıyoruz. Şu günlerde yine bir uluslararası festivalin ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Uluslararası Caz Tatili Festivali kapsamında Dünya ve Türk Cazı’nın ustaları içimizi ısıtmaya devam ediyor. Bize de evet caz iyi bir şeydir demek düşüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum