Atiye...YENİ KLİP "KALBİMİN FENDİ" ŞARKISINA GELDİ!..

Atiye...YENİ KLİP "KALBİMİN FENDİ" ŞARKISINA GELDİ!..

Uzun zamandır tüm dünya müzik listelerinde üst sırada olan Dj Polique Don’t Wanna Go Home şarkısının Türkçe versiyonu için Atiye’yi seçti. Sanatçının şarkıya çektiği klibi ise ilk kez redbull.com’da yayınlandı.

Dj Polique, dünya listelerinde cok uzun zamandır üst sıraları zorlayan şarkısı "Don't Wanna Go Home'’a Türkçe versiyon hazırlamak istedi ve Atiye ile bir araya geldiler. Şarkının rap bölümlerinde ise Rap müziğin eski ve sevilen isimlerinden 9Canlı eşlik etti.

Dijital ortamlarda Ocak ayında satışa çıkan "Kalbimin Fendi"ne  gelen cok iyi tepkiler sayesinde şarkıya klip çekilmesine karar verildi.

Atiye klip çekiminde 3 farklı kostüm giydi. Rap sahnelerinden giydiği kostüm gelecek vaad eden genç tasarımcılardan Nazlı Tamer'in Dystopia koleksiyonundan seçildi.

181_9.jpgnazlitamer_defile.jpg

Klibin yönetmeni moda fotoğrafçısı olan Joram de Bruyne aynı zamanda klibin sanat yönetmenliğini de üstlendi.

Orion stüdyolarında 16 saat aralıksız süren çekimlerde Atiye’ye 4 dansçısı eşlik etti. Koreografi Atiye’nin baş dansçısı Aydan Uysal tarafından hazırlandı.

7 Mart 2016 Pazartesi günü saat 13: 00’de, ilk kez ve sadece redbull.com’dan yayınlanan “Kalbimin Fendi” video klibi  Atiyeyoutube kanalı ve tüm müzik kanallarından izlenebilecek.

Dj Polique feat Atiye & 9Canlı - Kalbimin Fendi (Official Video...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.