Atlas... "BİR UYUMSUZ BULUT" DİNLEYİCİLERLE BULUŞTU !..

Atlas... "BİR UYUMSUZ BULUT" DİNLEYİCİLERLE BULUŞTU !..

2013’te yayımlanan ilk albümleri “Selam Yabancı” ile müzik otoritelerinden tam not alan Atlas’ın yeni EP’si “Bir Uyumsuz Bulut” dinleyicilerle buluştu.

Albümden önce radyolar aracılığıyla dinleyicilerle buluşan “Bir Uyumsuz Bulut”un sözü ve müziği, “Affet (Müslüm Gürses)”, “Bu Aşk Burada Biter (Haluk Levent)” ve “Amazon (Ajda Pekkan)” gibi unutulmaz şarkıların yaratıcısı Tuna Kiremitçi’ye ait. Şarkının düzenlemesi ve prodüksiyonu ise Kargo grubundan tanıdığımız Serkan Çeliköz tarafından yapıldı.

Tuna Kiremitçi (vokal, gitar), Burak Aldinç (gitar), Selim Öztunç (vokal, tuşlu çalgılar, gitar), Murat Kulaksızoğlu (bas) ve Hasan Köseoğlu (davul) gibi deneyimli müzisyenlerden oluşan Atlas’ın 3 şarkıdan oluşan yeni EP’sinde “Bir Uyumsuz Bulut”un yanı sıra sözü ve müziği Selim Öztunç’a ait olan “Yalan” ile sözü ve müziği Tuna Kiremitçi’ye ait olan “Bu Kaçıncı Sonbahar” isimli iki şarkı daha yer alıyor.

Atlas bize özgün, samimi ve hoşa gidecek bir müzik vaat ediyor. Yani tam da bugün ihtiyaç duyduğumuz şeyi! Uyumsuz bir bulut olmanın keyfini! Müziğin iyileştirici gücünü!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.