Aydın Kurtoğlu... 'BABAMLA GECE KLUBÜNDE PİŞTİ OLDUK!'

Aydın Kurtoğlu... 'BABAMLA GECE KLUBÜNDE PİŞTİ OLDUK!'

Pelin Çini Radionair’ de sunduğu Çini Mürekkebi isimli programında Cengiz Kurtoğlu’nun oğlu pop müzik yorumcusu Aydın Kurdoğlu’nu ağırladı.

İki sene önce çıkardığı “Köle” isimli single’ı ile pop müzik dünyasına hızlı giriş yapan, ardından “Hayırlı Günler” ve “Öptüm” isimli çalışmalarıyla da sağlam adımlarla ilerleyen Aydın Kurdoğlu 'Çini Mürekkebi’nde hem yeni projelerini anlattı hem de bol bol  babasının kulaklarını çınlattı. 

“Babamın ismi ilk başlarda avantaj değil dezavantajdı”

Cengiz Kurtoğlu’nun oğlu olmak hem çok büyük bir şans hem de epey zor. Lisede, ortaokulda insanların benimle sırf bu yüzden arkadaş olmak istediklerini hisseder üzülürdüm. Babamın ismi müzik hayatına atıldığımda da önce dezavantaj oldu.

İnsanlar “Cengiz Kurtoğlu’nun oğlu, nasılsa arkasındaki destek büyük, torpilli!” diyerek verdiğim  çabayı görmezden gelmeye çalıştılar.Önyargı büyüktü. Ama artık mütevazi olamayaağım. Üst üste tutan ve başarılı işlere imza atmam tesadüf olamaz.

Şimdi 4’üncü single geliyor ve hepsinden daha iddialı. Kısacası bundan sonra bana kimsenin “Cengiz Kurtoğlu’nun oğlu olduğum için torpilli” diyemez.  

“Kas yapıyorum, yeni klipte iddialı bir görüntüm olacak”

Yaptığımız nedeniyle görsel anlamda da kendimize dikkat etmeliyiz. Ben de şu sıralar spor yapıyorum. Kas oranım artırıyorum. Yeni klipte farklı fiziğimi de görecekler”

“Babamla gece kulübünde pişti olmuştuk”

Babam çok anlayışlıdır ama serti de serttir. Mesela öyle gece hayatına girmemizden falan çok hoşlanmaz. Ben kulüp kapılarında ‘babasının ismini’ söyleyen biri olmadım hiç.

Gizli giderdim. Hatta üniversitede bir keresinde bir mekanda pişti olmuştuk. Babam arka masamdaymış, yakalanmamak için nasıl koşarak kaçmıştım anlatmam...”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum