Aydınlıkevler... 50. OYUN GURURU!

Aydınlıkevler... 50. OYUN GURURU!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’, 50. kez seyirciyle buluştu.

İlk gösteriminden bu yana seyircinin büyük ilgi gösterdiği, ‘Aydınlıkevler’ 6 Mayıs Cumartesi günü ellinci kez sahnelendi. 

Kapalı gişe oynanan ‘Aydınlıkevler’in ellinci oyuncu için sahne arkasında bir kutlama organize edildi.

Tüm oyuncular ve ekip oyunun uzun yıllar boyunca sergilenmesini dileyerek bu zamana kadar gösterilen ilgiye teşekkürlerini iletti.,

aydinlikevler-selam.jpg

Demet Akbağ’ın yanı sıra Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın performansları ile büyük övgü topladığı Aydınlıkevler 70’li yılların samimiyetini sahneye aktarmaya devam ediyor. 

Ankara’nın soğuk gecelerini bir babaanne ile torununun yaşadıkları üzerinden anlatan oyun ‘her zamana ait’ bir hikaye sunuyor.

SIRADAKİ OYUN BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE

Camları kıran küçük toplar ve mahallenin yeni komşusu ‘Amerikalılar’ ile uluslararası bir krize ev sahipliği yapan ‘Aydınlıkevler’ Mayıs ayı boyunca sahnelenmeye devam ediyor.

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in proje yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Cem Yılmazer imzalı sahne tasarımı ve Tuluğ Tırpan’ın orijinal bestelerinin yanı sıra Mustafa

Olgan’ın canlı müzikleri ile de beğeni toplayan ‘Aydınlıkevler’in kadrosunda genç kuşağın yetenekli ve sivilen oyuncuyarı Sevda Baş, Nebi Tolga Yılmaz, Barkın Sarp, Ömer Güneş, Kiraz Tosun’un yanı sıra, usta oyuncu Caner Alkaya da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.