Ayhan Aşan...YENİ YAŞINA SÜRPRİZ KUTLAMA!

Ayhan Aşan...YENİ YAŞINA SÜRPRİZ KUTLAMA!

Türk Müziği’nin eşsiz sesi Ayhan Aşan, doğum gününü Anadolu Yakası'nda ailesi ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşen sürpriz bir parti ile kutladı.

Suadiye Saltador Balık'ta aile dostu işinsanı Tülin Deveci'nin hazırladığı sürpriz parti ile yeni yaşına giren Ayhan Aşan'ı bu mutlu gününde yakın dostları yalnız bırakmadı.

Çocukları ve eşi ile sade bir doğumgünü yemeği planlayarak mekana gelen Ayhan Aşan kendisini karşılayan saz ekibi, patlayan konfetiler ve konukları görünce şaşkınlığını gizleyemedi.


Candaş Gümüş'ün sahne aldığı bu özel gecede, Sibel - Erkan Selah, Şenol - Nur İpek, Lütfü - Ayşe Sapmaz, Tülin Deveci, Umut Akyürek Ertuğrul - Oktay Ertuğrul, Doç. Dr. İbrahim Aşkar, Ahmet Selçuk İlkan, Nam-ı değer Afrodit Banu Alkan, Caner Toygar, Berna Tan, Faruk - Nadire Özdemir, Ali Eşitmez, Gizem Duman, Salih Keçeci, Nurcan Sabur Ayhan Aşan'ı yalnız bırakmadı.

ayhanasan_pasta-001.jpgayhanasan_pasta-001.jpg

Üzerinde kral tacı bulunan kendisi için özel olarak tasarlanmış pastasını sanatçı dostlarıyla birlikte kesen Ayhan Aşan, ülkemiz ve tüm insanlık için güzellikler diledi.

ayhanasan_dogumgunu2.jpg

Pasta kesiminden sonra, Candaş Gümüş ve Ayhan Aşan ile sanatçı konuklar teker teker sahne aldı. Gece sohbet, anılar ve müzik ziyafeti ile devam etti.

ayhanasan_dogumgunu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.