Aykut Şahan...  'SAKIN DÖNME'!

Aykut Şahan... 'SAKIN DÖNME'!

Yeni projesi için DMC ile anlaşan Aykut Şahan üç şarkıdan oluşan “Sakın Dönme” isimli Maxı Sıngle’ını müzikseverlerle buluşturuyor.

İlk  Single’ı  “Sonsuza Dek” i 2013 yılında çıkaran Aykut Şahan, ‘Beddua Değil’ isimli şarkısına çektiği kliple sosyal medya da çok ilgi çekmişti.  Yeni projesi için DMC ile anlaşan Aykut Şahan  üç şarkıdan oluşan “Sakın Dönme” isimli Maxı Sıngle’ını müzikseverlerle  buluşturuyor.

Sözlerini Şebnem Sungur,  Müziğini Gökhan Tepe, düzenlemesini Erhan Bayrak gibi duayen isimlerin yaptığı albümle de aynı ismi taşıyan “Sakın Dönme”  şarkısının klibini Murat Joker çekti. 

Klipte Aykut Şahan’a İşte Benim Sitilim yarışmasının ilk sezon birincileri olan ikiz kız kardeşlerden Nurcan Şencan eşlik ederken, genç şarkıcının staylingini ise Aycan Şencan yaptı. İlk kez oyunculuk deneyimini yaşayan Nurcan Şencan, klipte ayrılık eşiğinde olan genç bir kadını canlandırdı.

Albümde yer alan ‘Kalbini Satmışsın’ ve ‘İki Gün’ isimli şarkılarının söz ve müziği Berk - Çağrı Telkıvıran’a ait.  Aykut Şahan’dan “Sakın Dönme”  tüm müzik marketlerde

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.