Aylin...ROMANYA`DAN TRANSFER!

Aylin...ROMANYA`DAN TRANSFER!

Romanya`da tanınan ve geçtiğimiz yıl sosyal medyada başlattığı "Kim Bu Kız" kampanyası ile adını geniş kitlelere duyurmuş Türk asıllı sanatçı Aylin, başarılı çalışmalarına tam gaz devam ediyor...

Romanya'da tanınan Türk asıllı sanatçı Aylin, geçtiğimiz yıl sosyal medyada başlattığı "Kim Bu Kız" kampanyasında adını duyurmuş,sosyal medyada videosunu en çok paylaşan hayranının evinde, Türkiye'deki ilk konseri vermişti.

Geçtiğimiz yıl Türkçe anlamıyla "benim diğer yarım" dediği İngilizce "Half of me" single çalışmasını GNL etiketiyle çıkaran Aylin, "Romanya'da bana Türk kızı diyorlar, Türküm bir yarım Türkiye'de diye düşünüyorum. Ve Türkiye'de de müzik çalışmalarımı sürdürmek istiyorum.".diyor.

Aylin, yine GNL etiketiyle Mart ayında çıkarmayı planladığı single çalışmasını bu kez Türkçe okudu. Türkiye'de sesi ve şarkılarıyla ünlü bir sanatçı ile düet yaptığı single çalışmasının adın adı "Mutluluk". Hangi sanatçı ile düet yaptığını bu süprizi yakında açıklayacağını söyleyen Aylin, "Mart ayında Türkiye'de olacağım. Dilerim "Mutluluk" şarkısı herkese mutluluk getirir, huzur getirir" dedi.

"Romanya?dan Türkiye"ye özellikle de İstanbul'a baktığımda Metropol şehri gibi görüyorum. Bir Newyork yada Tokyo şehrin'den bir farkı yok."İstanbul'da ençok keyif aldığı yerin Kapalıçarşı olduğunu, İstanbul'da en sevdiğim zamanın ise Ezan sesinin duyulduğu an olduğunu belirtten Aylin, "sanırım ruhumda bir geçmiş var, onu yaşıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.