Ayşe Erbulak... BİR CİNAYET ROMANI DAHA!

Ayşe Erbulak... BİR CİNAYET ROMANI DAHA!

Tiyatro oyuncusu ve polisiye roman türünde Türkiye’nin en başarılı kadın yazarı Ayşe Erbulak, yine çok ses getirecek bir roman ile okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin  “Yerli Agatha Christie” si olarak anılan Ayşe Erbulak, gerilim türünde yazdığı ve soluk soluğa okunacak bir roman ile kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yazar,  “Cinayet Sınıfı Başkanı”  adını verdiği gerilim yüklü yeni kitabında, kurban-suçlu-polis üçgeninin dışına çıkarak, bu kez söz konusu dengelere farklı bir açıdan bakılmasını sağlıyor.  

Sevgi görmemiş, yapayalnız ve vahşi iki gencin aynı üniversiteye kayıt olmasıyla başlayan olay zinciri, okuru soluk soluğa bırakacak bir hızla, İstanbul’dan  Adana’nın ücra bir köyüne kadar uzanıyor. 

Kitap, diğer gerilim romanlarının aksine, katilin kim olduğunu daha en başından gösteriyor; ancak sonrasında yaşanan olaylar okuru bambaşka ve şoke eden bir finalle buluşturuyor.

  “Biz katil doğmadık, siz bizi canavara dönüştürdünüz” temasıyla yola çıkan “Cinayet Sınıfı Başkanı” hem konusunun sertliği, hem de kahramanlarının özgünlüğü ile yerli gerilim tutkunlarını nefes kesen bir maceraya davet ediyor.

Polisiye- gerilim türünde roman yazmak için “kurgu ustası” olmak gerektiğini belirten Ayşe Erbulak “ Bu romanın daha öncekilerden farkı, polisiye değil gerilim olması. Konusu oldukça sert ve kurgusu ayrıntılarla örülü .

Romanı aklımda bitirdiğim günün üzerinden aylar geçtikten sonra yazıya dökebildim.  Hem kurgu hem yazım süreci bir hayli sancılı oldu. Ama gerilim tutkunu kitapseverlerin okurken mutlu olacağını düşünüyorum.” dedi.

Mona Kitap etiketiyle kitapseverlerle buluşacak olan  “Cinayet Sınıfı Başkanı” önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.