Azerbaycan Güzeli Günay Musayeva? TÜRKİYE'YE GELDİ; HEM SOYUNDU, HEM SOYULDU !

Azerbaycan Güzeli Günay Musayeva? TÜRKİYE'YE GELDİ; HEM SOYUNDU, HEM SOYULDU !

Sürekli Ülkemizi ziyaret eden Türkiye aşığı 2010 "Best Model of Azarbaycan" ve 2006 "Miss Azarbaycan" Günay Musayeva, Ülkemizde kendini avukat olarak tanıtan biri Tarafından dolandırıldı.

Bir arkadaş ortamında Azarbaycan Güzeli ile tanışan Z.O.Ö ile Musayeva samimi dost oldular. Güzel model, avukat olarak kendini tanıtan Z.O.Ö dan Türkiye de Türkçe diksiyon dersi almak istediğini belirtince , Z.O.Ö 20.000 Dolar karşılığında özel ders için yardımcı olacağını söyleyerek Günay Musayeva dan elden 20.000 dolar para aldı. Fakat sonunda ne hoca ne para vardı.

Türkiye; 2011 senesinde ülkemizi yurtdışına en iyi şekilde tanıtmaya çalışırken , Güzel model Ülkesini temsil etmeye geldiği İstanbul'da Mağdur oldu. Buna rağmen "Ben hem Azeriyim hem Türküm" diyen güzel model "Mağdur olsam da Türkiye de benim anavatanım" diye konuşuyor?

Bu olayları duyunca cok şaşıran Best Model Kurucusu Erkan Özerman , "Azerbaycan'ı temsilen ülkemize gelen Best Model Azerbaycan'a yapılan ayıp , ülkemize yapılan ayıptır" şeklinde konuştu?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.