BABADAN OĞULA DUVAR ŞARKILARI

BABADAN OĞULA DUVAR ŞARKILARI

Kariyerine, keman sanatçılığının yanı sıra müzik direktörü ve aranjör olarak devam eden Murat Sakaryalı, 1,5 yıldır üzerinde çalıştığı Türk Sanat Müziği albümünü tamamlayarak müzikseverlerin beğenisine sunmuştur.

Kültürümüzde önemli bir yer tutan Türk Sanat Musikisi?ne farklı bir bakış açısıyla dokunmak, eserlerin özünü bozmadan, aslına sadık kalarak alışılagelmiş formların dışında da uygulanabilirliğini gösterebilmek ve genç nesle sevdirebilmek amacıyla anı niteliğinde oluşturulan bu albümde 27 seçkin eser yeniden hayat bulmuştur.

2 cd?den oluşan albümün sözlü bölümünde bulunan 15 eser çok değerli ses sanatçıları Aylin Vatankoş, Birol Onat, Mehsem Özşimşir ve Adnan Yavuzer tarafından yorumlanmış, enstrümantal bölümde ise 12 eser Hüsnü Şenlendirici, Bülent Altınbaş (Kirpi), Aytaç Doğan, Kutsal Sütoğlu, Yıldan Ergüzel, Başar Dikici, Salih Yurttaş, Hasan Gözetlik, Mehmet Akatay, Yıldıran Güz, Selahattin Güzelel, Göksel Kamçı, Samim Sakaryalı ve Murat Sakaryalı gibi değerli enstrümantalist isimler tarafından icra edilmiştir.

Yine 27 Eser?den oluşan bu 2 cd ye, Eserleri ile,Zeki Müren, Selahattin Pınar, Avni Anıl, Yusuf Nalkesen, Şerif İçli, Muzaffer İlkar, Semahat Özdenses,Ümit Yaşar Oğuzcan, Vecdi Bingöl,Turhan Oğuzbaş, Mustafa Nafiz Irmak, Selim Aru, Nurettin Rüştü Bingöl, Hüseyin Yurdabak, Şemsi Belli, Yılmaz, Hikmet Münir Ebcioğlu, Selim Aru, Hüseyin Yurdabak,Yılmaz Yüksel, Hayat vermiştir

Türk Sanat Müziği dinleyicilerine bir müzik ziyafeti sunan 'BABADAN OĞULA, DUVAR ŞARKILARI? albümünün yapımcılığını Muhteşem Candan ve Kaan Candan ve üstlenmiştir.

Albüm 'ELENOR MÜZİK? etiketiyle tüm müzik marketlerde satışa sunulmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.