Bahar Gelir... POLONYA’DA TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI!

Bahar Gelir... POLONYA’DA TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI!

Polonya’da ülkenin “Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutlamak amacıyla Polonya Devlet Televizyonu TVP ve Polonya Milli Savunma Bakanlığı’nın ortaklığında organize edilen “NATO Dayanışma ve Barış Konseri” (Koncert piosenki wojskowej państw NATO) 15 Ağustos’da, ülkenin kuzeyinde bulunan Elblag şehrinde gerçekleşti.

Resmi katılımın yüksek düzeyde olduğu organizasyon kapsamında TVP’nin davetlisi olarak Türkiye’yi ünlü ses sanatçısı, arkeolog ve televizyoncu Bahar Gelir temsil etti.

TVP 1 ekranlarından canlı yayınlanan uluslararası konser kapsamında sanatçı, Mehmetçik’e adanmış “Eledim Eledim” ve başarılı teklisi “Bilsem Ki” şarkılarını seslendirdi.

Aynı gecede sahneyi ABD, İngiltere, Almanya ve Polonya’nın önde gelen şarkıcıları ile paylaşan Bahar Gelir, sunuculuğunu üstlendiği “Bahar Kapıda” adlı fenomen televizyon programı ile Anadolu’nun zengin kültürünü milyonların ekranlarına taşıması sebebiyle de, Türkiye’nin uluslararası alanda kültür elçisi olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Son dönemlerde askeri alanda yaşanan yüksek tansiyon nedeniyle, konserin teması “Barış” olarak belirlenirken, NATO üyesi ülkelerden davet usulüyle programa dahil olan sanatçılar, ülkeler ve sınırların ötesinde barış mesajı vermek amacıyla tek bir sahnede toplandı.

Program TVP1 üzerinden canlı yayınlandı.

img-20220816-wa0023.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum