Bahar Gelir... SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İLE RENKLİ KLİP!

Bahar Gelir... SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İLE RENKLİ KLİP!

Bahar Gelir, Müzik direktörlüğünü Selami Şahin’in yaptığı 'İllada' isimli albümünde söz ve müziği Doğuş’a, ait olan “Aşkzade” şarkısına Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde eğleneceli bir klip çekti.

Klip çekimi için arka sokaklar, Eşkiya Dünyayaya Hükümdar olmaz gibi bir çok dizinin çekildiği Işıklar Film Platoları'nda büyük bir mahalle kuruldu.

Klipde Bahar Gelir’e Cumali Ceber filmiyle gişe rekoru kıran sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez eşlik etti. Bahar Gelir klibin hikayesiyle ilgili şunları  söyledi;

bahargelir_halilsoyletmez.jpg

Halil’i sosyal medyadan takip ediyorum. Çok başarılı buluyorum. Filminde oynamak istediğim için kendisine instamgramdan  mesaj attım.

Filmde oynamak kısmet olmadı ama benim klibimde bir araya geldik. Çok uyumlu bir enerjimiz var. Gülmekten çekim saatlerimiz uzadığını söyleyebilirim.

Eski yeşilçam filmleri tadında bir klip çektik.  Albümümde yer alan bu şarkının sözü ve bestesi sevgili Doğuş'a ait. Şarkının sözleri sosyal medyada çok konuşuluyor, sözlerle oynanıp şakalar yapılıyor çok mutlu oluyorum. 

“Ben Aşkzedeyim” şimdiden trend oldu. Bu Doğuş’un başarısı. Tebrik ediyorum. Doğuş albümün çıkış aşamasında beni hiç desteklememişti diye  çok kırılmıştım. 

Aramız limoniydi. Bu vesile ile de barışmış olduk, bu yüzden çok mutluyum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.