Bahar Özkök... "EĞLENCE BAKANI" OLACAKMIŞ!..

Bahar Özkök... "EĞLENCE BAKANI" OLACAKMIŞ!..

Pop Müziği'nin çiçeği burnunda şarkıcısı Bahar Özkök, "EĞLENCE BAKANI" şarkısıyla club müzik yapan mekanlara hareket getirmeyi hedefliyor...

Mustafa Sandal, "Pazara Kadar", Tuğba Ekinci ? "O Şimdi Asker", Ebru Yaşar ? "Yeşillenirim", Lara ? "Allah Versin", Lara ? "Adam Gibi Adam", Petek Dinçöz ? "İstanbul Geceleri" başta olmak üzere Türk Müzik piyasasının son 10 yılına en başarılı bestelerle damgasını vuran Yalçın Polat imzalı dans kokulu" EĞLENCE BAKANI" şarkısıyla club müzik yapan mekanlara hareket getirmeyi hedefleyen Bahar Özkök, bu zorlu yolda profesyonelce adımlar atmaya devam ediyor. Bu şekilde başarıyı yakalayacağına inanan genç solist, şarkısı ve klibi tamamlandığı zaman etkisini fazlasıyla hissettirecek. Bahar Özkök, daha önce hiçbir yerde sahne almadan, sadece doğal yeteneğinin keşfedilmesiyle bir anda kendisini müzik dünyasının içerisinde bularak Türkiye'de bir ilki başarmaya çalışıyor.

Dans müziğinin yeni keşfi Bahar Özkök, EĞLENCE BAKANI ile ilk etapta radyolar ve club Dj'lerinin beğenisiyle vitrine çıktıktan sonra, klibiyle de görsel olarak hedef kitlesine ulaşacak. Sahneye, 1 discokey ve 2 bayan dansçı eşliğinde çıkan Bahar Özkök'ün single şeklinde 6 dilde piyasaya çıkacak olan "Eğlence Bakanı" şarkısının baskısı da yine Multimedia Mini CD olarak Türkiye'de ilk defa denenecek bir tasarımla müzik marketlerde yerini alacak.

Kendine güvenen bir karakter yapısına sahip olan Bahar Özkök, başarılı olacağını umduğu yolda hedefine ulaşabilmek için, kendisine inanan ve her konuda destek olan ekibiyle aralıksız çalışarak doğru adımlarla ilerliyor.

Bahar Özkök kimdir?

----------------

10 Temmuz 1984 Almanya - Lugwigsburg doğumlu Bahar Özkök, 2 yaşında İzmir'e kesin dönüş yaptı. 9 yaşında Antalya'ya yerleşti. Uzun bir süre yüzücü olarak sporla ilgilendi. Freelance modellik yaptı ve eğlence sektöründe çalıştı. Muhasebe mezunu olduktan sonra mesleğini yapabilmek amacıyla çeşitli şirketlerde çalıştı. Antalya'daki bir organizasyon sırasında fortuna Zafer'den gelen teklifle müzik projesi için İstanbul'a yerleşti. Ekim 2008'den itibaren müzik ve dans eğitimi almaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.