Bar Refaeli... SABA TÜMER'İN EN SEKSİ KONUĞU...

Bar Refaeli... SABA TÜMER'İN EN SEKSİ KONUĞU...

İsraelli topmodel `'Fashionable İstanbul' Moda Günleri" için geldiği ülkemizde Saba Tümer'in "Bu Gece" programına konuk oldu?.--->Refaeli'nin çok ilginç ve seksi FOTOĞRAFLARI ve muhteşem VİDEOsu için TIKLAYINIZ...

İsrailli topmodel Bar Rafaelli İstanbul'u tanıtmak için İstanbul'a geldi?

Dünyaca ünlü manken 23-25 Ekim tarihlerinde düzenlenecek''Fashionable İstanbul' Uluslararası Moda Günleri"nin reklam çekimlerini tamamladıktan sonra CNN'de yayınlanan "Bu Gece" programında Saba Tümer'in konuğu oldu ve ''Bir Türkle evlenebilirim ''dedi..

Mankenliğin yorucu bir meslek olduğunu ve devamlı seyahat etmek zorunda kaldığını söyleyen Bar Rafaelli, çok çocuk sahibi olmak istediğini bu yüzden de önce evlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi?

Geçen ay içinde de Türkiye'ye geldiğini ancak kimse tanımadığı için çok rahat gezdiğini söyleyen İsrailli manken, bu kez çok ilgi gördüğünü ve peşinde gazeteci ordusuyla gezdiğini bu yüzden de halkın kendisine çok ilgi gösterdiğini açıkladı?

Nişantaşın'nda dolaştığını ve bol bol nazar boncuğu satın aldığını belirten Bar Rafaelli en çok yemeklerden keyif aldığını; Kebap, köfte ve lahmacunu çok sevdiğini söyledi..

Saba Tümer'in Leonardo di Capri ile ilişkisi konusundaki sorulara ise cevap vermedi ve ''Hayatımdaki erkekler konusunda konuşmak istemiyorum?Çok özel bana kalsın istiyorum '' dedi?

Bu arada CNN Türk'ün alt yazılarda seksi mankenin soyadını yanlış yazdığı da magazinkolik.com'un gözünden kaçmadı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.