Barış Manço ve Cem Karaca... AYNI SAHNEDE BİRLİKTE ANILACAK...

Barış Manço ve Cem Karaca... AYNI SAHNEDE BİRLİKTE ANILACAK...

8 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00’de Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte geçtiğimiz yıllarda şubat ayının ilk günlerinde vefat eden iki usta sanatçı, ilk kez ölüm yıldönümlerinde ortak bir sanat etkinliğinde anılacaklar.

Kartal Belediyesi, Türk müziğinin iki büyük ustasını aynı sahnede anıyor. Cem Karaca ve Barış Manço  miras bıraktıkları sanatlarıyla Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ortak anma etkinliği ile hatırlanacaklar.

8 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00’de Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte geçtiğimiz yıllarda şubat ayının ilk günlerinde vefat eden iki usta sanatçı, ilk kez ölüm yıldönümlerinde ortak bir sanat etkinliğinde anılıyor olacaklar.

Halka açık ücretsiz yapılacak etkinlikte 1 Şubat 1999’da vefat eden Barış Manço ve 8 Şubat 2004’te vefat eden Cem Karaca şarkılarını Moğollar  ve Ali Altay seslendirecekler.

Tiyatro sanatçısı Altan Gördüm ise şiirleriyle sahnede olacak. İki usta sanatçıyı anlatan belgeselin de yayınlanacağı gecede davetlilere “İşte Geldik Gidiyoruz” dergisi dağıtılırken, Cem Karaca ve Barış Manço'yu sevenler  “Yaz Dostum” köşesinde duygu ve düşüncelerini yazabilecekler…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.