Başak Dalveren... "KLOSTROFOBİM YÜZÜNDEN YILLARDIR ALBÜM YAPAMADIM"‏  !..

Başak Dalveren... "KLOSTROFOBİM YÜZÜNDEN YILLARDIR ALBÜM YAPAMADIM"‏ !..

İbrahim Tatlıses’in 30 yılı aşkın bir süre önce seslendirdiği sözleri Ali Tekintüre’ye müziği Burhan Bayar’a ait olan “Hepsi Geçer” şarkısıyla müzikseverlerle buluşan Başak Dalveren, yıllardır hayalini kurduğu anı yaşadığını belirtti.

Aranjesini Suat Aydoğan’ın yaptığı Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşan “Hepsi Geçer” şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Başak Dalveren, Erkan Nas yönetmenliğinde gerçekleştirilen çekimlerde oldukça duygusal anlar yaşadı.

Herkes gibi İbrahim Tatlıses hayranı olduğunu belirten Başak Dalveren, “İmparator’un sesine aşık olmayan var mı? Her şarkıyı yorumlayışı başka ama benim için ‘Hepsi Geçer’in yeri çok ayrıydı. Bu şarkıyı seslendirmek çocukluk hayalimdi.

Küçük bir çocukken elimde annemin tarağıyla ayna şarkısında bu şarkıyı söylerdim. Bütün müzik yaşantım boyunca da sahnede benden en çok istenen şarkı oldu. Şimdide hayalimi yaşıyorum ve şarkımı klibiyle beraber müzikseverlerle buluşturuyorum. Tabii ki Büyük Usta İbrahim Tatlıses’ten sonra bir şarkıyı seslendirmek zor bir karardı ama bunu yapmasam kendimi hep eksik hissedecektim.

Klostrofobim (kapalı yerde kalma korkusu) olduğu için yıllardır albüm yapamadım. Kapalı alanda kalmak düşüncesi bile benim için dayanılmazdı ama çok şükür aldığım tedavi sonrasında kısmen de olsa fobimi yendim. En azından stüdyoya girip bir şarkımı okudum. Bu bile benim için büyük bir şey” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.