"BEN KLASIM" DİYENLERİN  TERCİH ETTİKLERİ ELBİSE?

"BEN KLASIM" DİYENLERİN TERCİH ETTİKLERİ ELBİSE?

Bu sezonun olmasa olmasızı "Lanvin" elbiseler kasıp kavuruyor ortalığı...

Hatta öyle ki, takip ettiğim stil haberleri arasında, Demet Şener'in çok sevgili kocası sayın İbrahim Kutluay'dan yılbaşında kendisine Lanvin marka bir elbise alırsa çok mutlu olacağını söylediği yönünde haberlere rastladım. Bence yerinde bir tercih.. Bu yorumda "Lanvin tarzı elbiseleri sevmiyorum yada beğenmiyorum" anlamında bir söylemiyorum. Aksine çizgisi, duruşu ve asaletiyle düz ama mükemmele yakın dikiş kalitesiyle duruşunu çok beğeniyorum. Sadece beğenmekle de kalmayıp üzerimde de uyguluyorum. Hatta bu elbiseler daha moda sayfalarına düşmeden çok daha önce kendi markam Washa'nın Haziran ayında gerçekleştirilen yeni yerinin açılışında kendime bir tane tasarlayıp giyinmiştim.

Aslına bakarsanız benim için izamdan uzak ve oldukça düzler? Çünkü kadınların prototip ve alışılmış olmasından pek hoşlanmıyorum. Ama bir açılış için sade olmak istediğim için veya iş hayatımda ki kimliğimi öne çıkarmak için tercih etmiş olabilirim. Demet Şener annelik, uyumlu eş, silinen bir geçmişle sahip olduğu bu kadar sadelikler içinde hayatında ki hangi kimliği öne çıkartmak istiyor merak ettim doğrusu.. Her neyse, sonuç itibariyle yeni de yerinde bir tercih ve bence de " Ben klasım" mesajını vermek isteyen her bayanın satın alması gereken bir kotsum.

Bunun dışında, piyasada şu günlerde bir de; Şaşkınbakkal'da üretilip salınması için Bağdat Caddesine gönderilen, sonra da Erenköy'de son bulan, kadınları hazırlayıp sunan bir makinenin varlığından süphe ediyorum! Yap, işlet, sun!

Bütün kadınlar bu kadar mı prototip olur? Hepsinin saçları kaynak, hepsinin kolunda LV çanta ve o çanta en rahatsız haliyle aynı tarz taşınıyor. Saçların fönleri geriye doğru ve abartılı krepe ve hepsi aynı tarz giysiyi aynı eda ile taşıyor. Bazen inanamıyorum restaurantda sipariş verdikleri salata eşliğindeki içecek tercihleri hep aynı.. Kanımca IceTea light bir tek Nişantaşı ve Bağdat Caddesin'de satıyordur. Sizde farkındaysanız daha küçük hiçbir işletmede içecek menüsünde bile yer almıyor. Çünkü tüketicisinin hepsi aynı nokta da aynı sıradanlıkta, aynı kostümle toplanmış.

Eh ne diyelim!!

Hepimiz ruhumuzda ki gölgelerden ibaretiz. Ve bir gölgenin ustasına saldırması hiç kolay bir şey değil.

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.