Bennu Yıldırımlar... CUMHURİYET KADINI!

Bennu Yıldırımlar... CUMHURİYET KADINI!

Bennu Yıldırımlar Cumhuriyet’in 92. Yılı için objektif karşısına geçti.

“Kazanımlarımızı kaybetmeyeceğimiz,birlikte kardeşçe yaşayabileceğimiz,umut dolu bir gelecek diliyorum.'' 

Ünlü sanatçı Bennu Yıldırımlar Cumhuriyet’in 92. Yıl dönümü  için objektif karşısına geçti. Türk halkının Cumhuriyet Bayramı’nı gönülden kutladığını belirten sanatçı; “Nice mutlu, umut dolu Cumhuriyet bayramları diliyorum. Atatürk çok büyük devrimler yapmış bir lider. Özgür,mutlu ve refah içinde yaşamamamız için hiçbir sebep yok.Kazanımlarımızı kaybetmeyeceğimiz,birlikte kardeşçe yaşayabileceğimiz,umut dolu bir gelecek diliyorum.'' dedi.

Fotoğraf sanatçısı Salih Mülayim’e şapka ile poz veren  Bennu Yıldırımlar, “Ciddi bir şapka koleksiyonum var, şapka benim en sevdiğim aksesuarlar arasında, bu sebeple  1925 yılında iyi ki şapka devrimi yapılmış” dedi.

Çocukken okulda coşkulu kutlamalar yaptıklarını belirten Yıldırımlar, Göztepe Pansiyonlu İlköğretim Okulu’nda okuyorken,gazilerimiz okula geliyordu. İçlerinde Mustafa Kemal Atatürk’ü görenler vardı. Onların hikayelerini dinlemekten büyük keyif alıyordum'' dedi.

Ülkemizde ya da dünyada yaşanan huzursuzluklar için, ''Ben hayatım boyunca,sevginin gücüne inandım.Mesleğime aşık bir sanatçı,bir anne,bir eş, bir hayvansever olarak her zaman huzurlu ortamları tercih ettim.Yaşam, yaşanacak kadar uzun,önemli olan keyifle yaşayabilmek.Herkesin eşit şartlarda yaşadığı,kimsenin hak ve özgürlüklerinin kısıtlanmadığı, sevgi, barış ve huzurun esas olduğu bir dünyada yaşamak istiyorum ve tüm insanlık için de aynı duyguları diliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.