Bensu Soral Baş... TATİLDE KAZA GEÇİRDİ, AMELİYAT OLDU!

Bensu Soral Baş... TATİLDE KAZA GEÇİRDİ, AMELİYAT OLDU!

Oyuncu Bensu Soral Baş, eşi Hakan Baş’la çıktığı Göcek tatilinde talihsiz bir kaza geçirip apar topar İstanbul’a döndüğü öğrenildi.

Başarılı oyuncu Bensu Soral Baş'ın eşi Hakan Baş’la çıktığı tekne tatili sırasında talihsiz bir kaza geçirdiği öğrenildi.

Ayağı kayan güzel oyuncunun, omzunun üstüne düştüğü, eşinin hemen hastaneye kaldırdığı öğrenildi

Omzunda yırtık tespit edilip, İstanbu'a dönerek ameliyat olan Bensu Soral Baş'ın  bu hafta fizik tedaviye başlayacağı öğrenildi.

BENSU SORAL BAŞ'TAN AÇIKLAMA

Bir spor sakatlanması yaşadığını söyleyen Soral, magazin basınına yeni yansıyan bu kaza haberinin üzerinden on gün geçtiğini ve şimdilerde sağlığının yerinde olduğunu söyledi.

Omzundaki yırtık ameliyatla dikilen Soral, iyileşme sürecinde çekilmiş bir karesini Instagram hesabından paylaştı ve altına da şunları yazdı:

bensusoral_omuz.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.