Benzersiz... KAHRAMANLAR KUSURSUZ DEĞİLDİR!

Benzersiz... KAHRAMANLAR KUSURSUZ DEĞİLDİR!

Beyaz perdeye yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Benzersiz filmi vizyona artık hazır ve seyircisiyle buluşacağı günü bekliyor.

 Aynı tarz filmleri izlemekten sıkılan ve değişiklik arayanlara göre bir yapım olan Benzersiz filmi seyircisiyle buluşmayı bekliyor. Film ekibi ‘’Kahramanlar kusursuz değildir!’’ mottosuyla klişelere bakış açımızı değiştirmeyi amaçlıyor.

Türkiye’de denemekten kaçınılan türlerden olan ve örneğine pek rastlayamadığımız kara mizah türünde çekilen bir film olarak da dikkatleri üzerinde topluyor.

Ülkemizde pek sık işlenmeyen kara mizah türünü gerilim ile harmanlayarak izleyicilere sunan Benzersiz filmi ilk teaserının yayınlanmasıyla ilgi çekmeye başladı.

Yapımcılığını Lal Sanat Yapımcılık’ın üstlendiği filmin senaryosu İlker Sarı’ya ait. Filmin aynı zamanda yönetmenliğini de yapan İlker Sarı, Benzersiz filminin vizyona yeni bir soluk getirmesini öngörürken artık sinema filmlerinde klişelerin dışına çıkılmasını da destekliyor.

Çekimleri 3 aya yakın süren Benzersiz filmi alışılmışın dışında bir tat arayan seyircinin beklentilerine cevap verecek.

Kadrosunda usta oyuncuları barındıran filmin başrolünde Cemal Hünal’ı izleyeceğiz ve ona Ekin Türkmen, Ruhi Sarı, Ebru Sarıtaş, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru, Murat Parasayar, Haldun Boysan ve Nilüfer Aydan eşlik edecek.

Film ekibinden aldığımız bilgilere göre Türkiye’de denenmemiş bir film türü olması sebebiyle başlarda tereddüt edilerek hayata geçirilen film, oyuncuların inancı ve desteğiyle kısa sürede film ekibinin senaryoya olan inancını güçlendirmesini sağladı.

Bu süreç sonrasında da film hızlı bir şekilde tamamlandı. Bu aşamada cesaretin öneminden bahseden İlker Sarı, ‘’Kalıpların dışına çıkmak riskli olsa da, biz denemekten çekinmedik; umarım izleyici de destekçimiz olur ve bu tarz filmleri sinemalarda daha fazla görürüz.’’ diyerek temennilerini belirtti.

Her aşamasının titizlikle gerçekleştirildiği filmde kullanılan araç ve mobilyaların da el yapımı olarak sadece filme özel üretilmiş olması filmi benzersiz kılan bir diğer özellik...

İsmi gibi amacı da vizyonda benzersiz bir şekilde yer almak olan film, seyircisine değer veren yapımlar arasında yer alacağa benziyor. Klasikleşmiş pasif seyirci anlayışına karşı çıkan Benzersiz filmi izleyicinin de aktif bir şekilde filmde var olmasını istiyor.

Bunun için de film, seyirciyi düşündürecek ipuçları bırakıp gizemi kendi kafalarında çözmelerini sağlayan bir kurgu oluşturuyor.

Film sonrasında da düşündükçe hikayenin şekilleneceği ve herkesin kendi yaşanmışlıkları içerisinde farklı bakış açıları getirebileceği bir film olarak öngörülen yapım, gizem teması seven izleyicinin de hoşuna gideceğe benziyor.

‘’Benzersiz’’ filminde ele alınan konu ise şu şekilde; Kendi halinde bir eczacının, eczanesinde gece nöbeti tutarken başına gelen talihsiz bir olay sonrası tüm hayatı değişir.

Bu süreç sonrası gerçek benliğini sorgulamaya ve hakikatin peşinde kendini bulmaya çabalar. Ancak bu süreç hem onun hem de çevresindekiler için oldukça sancılı geçecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.