Beren Saat...BOMBA GİBİ KEMAL KILIÇDAROĞLU PAYLAŞIMI!

Beren Saat...BOMBA GİBİ KEMAL KILIÇDAROĞLU PAYLAŞIMI!

Oyuncu Beren Saat Instagram sayfasından Adalet Yürüyüşü gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

 

Instagram hesabında Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nden fotoğrafını paylaşan Beren Saat, altına da Nazım Hikmet'in "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" dizelerini yazarak teşekkür etti. Saat'in yoruma kapalı olarak yaptığı Kılıçdaroğlu paylaşımı şöyle:

"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine. Teşekkür, saygı, sevgi... Thanks, respect, love... #adalet #justice #aslayalnızyürümeyeceksin #neverwalkalone #peace #humanrights #womanrights #childrenrights #secular #shoutloudturkey"

Ünlü isimlerden ise Adalet Yürüyüşü'ne büyük destek geldi. Türkiye’de birinci ve dünyada ikinci sıraya yerleşen #AdaletMitingi hashtag’i ile paylaşım yapan ünlü isimler, Adalet Yürüyüşü’ne Twitter adreslerinden destek verdiler.

İşte o paylaşımlar:

Meltem Cumbul: kır zincirlerini GEL #adalet

Gonca Vuslateri: Kadinlara#adalet sanatcilara #adalet # greve #adalet habere#adalet cocuga #adalet hayvan haklarina #adalet sokaklara#adalet insana #asalet!

Fırat Tanış: #AdalatYürüyüşü #AdaletBulusması hala gelenler var

Şevval Sam: Orada olamadığım için çok üzgünüm. Kalbim sizinle. Adalet tek bir şeydir. Din dil ırk ayrımı yapmaz. ADALET HERKES İÇİN!! #AdaletMitingi

Onur Akay: Siyasetçilerin arkasında korumalar ve eskortlar değil halk olunca ve istedikleri tek şey adalet olunca umutlar yeşeriyor. #AdaletMitingi

Mabel Matiz: biz bu akşam kuşadası'ndayız. #AdaletMitingi ne ve oradaki dostlara selam olsun. burası adaletin, özgürlüğün, huzurun yurdu olsun.

Ece Temelkuran: Yürümeyle yollar aşınmaz; iktidar aşınır. #AdaletYürüyüşü #MarchForJustice #Istanbul

Şehrazat: Başlatan @kilicdarogluk olabilir Ancak #AdaletYürüyüşü Partiler Üstü bir Halk hareketine dönüşmüştür  #Adalet için #Asrınyürüyüşü

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.