Berna Öztürk... SENEYE 'SURVİVOR'DAYIM!

Berna Öztürk... SENEYE 'SURVİVOR'DAYIM!

Pelin Çini, Radionair’de sunduğu 'Çini Mürekkebi'' isimli programında DJ Berna Öztürk' ağırladı.

Keyifli sohbetten konu başlıkları: 

“Gizem Özdilli’nin ‘ortalama’ bir tarzı var”

  • “İŞTE BENİM STİLİM’e PR amaçlı girdim. Uzun zamandır sektörden uzak kalmıştım, insanlara kendimi hatırlatmam gerekiyordu. Tabii ki psikolojik olarak zor bir ortam var. Rekabet çok.
  • Yarışmacıların hepsi kendi promosyonunu yapmaya gelmiş.Birinci olurum diye düşünüyordum açıkçası, finale de kaldım zaten ama Gizem Özdilli’nin Türkiye’nin en tarz kadını olmasına çok şaşırdığımı söyleyebilirim.
  • Bence ‘ortalama’ bir giyim tarzı var. Birinci olsaydım da 100 bin TL ile ev kredimi kapatacaktım. “

SENEYE SURVİVOR’DA

* “Acun Medya ile görüştük. Tarihler kesişmeseydi Survivor’a gidecektim. Seneye gideceğim. Çok da iddialıyım. Zorluklarla mücadele benim işim”

“Aradan seneler geçti hala Tarkan’ın baldızı diyorlar”

* “Ablam ile Tarkan flört etmeye başladıklarında 18 yaşındaydım. Şu an 33’üm ama bana hala Tarkan soruluyor, ‘Tarkan’ın eski baldızı’ yazılıyor. Bu, Türkiye’de ne akıllardan silinmeyecek bir etiket. Benim bir sıkıntım yok zaten ancak yaptığım onca iş varken, 15 yaşından beri oyunculuk, DJ’lik, modellik üzerine çalışıyorken sadece bununla anılmak kötü.

İnsanlar ‘bu kızın baldızlık dışında hiçbir meziyeti yok’ şeklinde düşünürlerse üzülürüm. Tarkan’ı ilk ablamla birlikte oldukları dönem dinledim, öncesinde bilmiyordum çünkü Türkçe müzik dinlemezdim.

Bizi ilk kez konserine davet ettiği gün daha önce böyle bir müzisyeni fark etmediğim için utanmıştım. Tarkan’ı çok başarılı buluyorum. Yeni albümü henüz dinlemedim”

ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN SOYULMUŞ

*  “Aşktan yana dertliyim. İnsanlar kendilerini sevmiyorlar ki beni sevsinler. İlişkilerimde de çoğunlukla hayal kırıklığına uğradım.

Mesela bir erkek arkadaşım arabamı da altınlarımı da çaldı, ayrılmayı istemediği için giderken ‘götürdü’ diyelim. Ailemde hemen hemen herkes avukat. İstesem kanuni olarak hakkımı arardım ama değmez.

Bu tarz olaylar insanı zedeliyor. Uzun zamandır sevgilim yok ama tabii ki hala aşka inanıyorum. Çok da evcimen bir tipim. Sevgilisine dolma saran, börekler açan klasik ev hanımından farkım yok”

“TACİZCİ ADAMI YUMRUKLADIM”

“Okuduğum açıklamaların hiçbirinde insanlığa dair birşey bulamıyorum. ‘Nurgül Beyonce mi ki onu taciz edeyim?’ ne demek? Karşısındaki dünyaca ünlü bir kadın olsa demek ki kendinde bu hakkı görecek? Bu beni inanılmaz sinirlendiriyor.

Hiçbir erkek hiçbir kadına zorla istemediği birşey yapamaz. Yapmaya çalışamaz. Ancak ne yazık ki tacizi ‘normal’leştiriyor bu açıklamalar. Ben de taciz edildim.

Tepkim epey sert oldu! Taksimde bir kız arkadaşımla ablalarımın yanına gidiyorduk. Adamın arkadan bana uzanan elini görünce dönüp üzerine çıktım ve yumruklamaya başladım”

BİLGE AKYAKA’DA OKUL AÇIYOR

Yaz-kış Akyaka’da yaşıyorum. Yıllardır da Kite-Board (Uçurtma Sörfü) yapıyoruz. Bilge bu yaz orada bir spor okulu açacak. Ben de eğitmenlik yapacağım. 7’den 70’e herkesin yapabileceği bir spor dalı bu.

Okulumuz Nisan ortası açılacak ekime kadar eğitimler devam edecek. Bence herkes denemeli…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.