Berrak Tüzünataç - Berk Suyabatmaz...AŞK TATİLİ BİTTİ DÖNDÜLER!

Berrak Tüzünataç - Berk Suyabatmaz...AŞK TATİLİ BİTTİ DÖNDÜLER!

Yeni yılı Atina’da karşılayan oyuncu Berrak Tüzünataç ile iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz, İstanbul’a önceki gün döndü. Havalimanında görüntülenen ikili, objektifleri fark edince ellerini ayırdı.

Burcu Esmersoy’dan geçtiğimiz eylül ayında boşanan Berk Suyabatmaz, 2020 yılını yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç’la birlikte Yunanistan’da karşıladı.

Yaklaşık 2.5 aydır beraber olan sevgililer, Atina’da baş başa bir hafta geçirdi. İkili, keyifli tatilin ardından önceki gün İstanbul’a döndü.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz, İstanbul Havalimanı’nın dış hatlar terminalinden el ele çıktı. Muhabirleri fark edince ellerini ayıran ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

VALİZ YOK!

Sevgililerin, Yunanistan’a giderken yanlarında götürdükleri valizi getirmedikleri dikkatten kaçmadı.

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEME GELMEK İSTEMİYOR

Geçtiğimiz hafta 10 günlük Miami tatiline giden çiftten Berrak Tüzünataç, fotoğraf koymama nedenlerini, “10 Ocak’ta sinema filmim ‘Biz Böyleyiz’ vizyona girecek.

Ajansım, film gösterime girinceye kadar özel hayatımla gündeme gelmemi istemiyor. O tarihten sonra zaten el ele sokağa çıkacağız” diyerek açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.