Bertuğ Cemil... `ISSIZ` ADAM, MÜZİK MARKETLERDE !..

Bertuğ Cemil... `ISSIZ` ADAM, MÜZİK MARKETLERDE !..

Bertuğ Cemil, bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü 4. solo albümü "Issız" Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında müzik marketlerde satışa çıktı.

Bertuğ Cemil, ilk olarak 2006 yılında yayımladığı "Duygusal Tuzaklar" isimli albümünde yer alan "Ben Hiç Sevemem", "Kaygı" ve "Yağmur" şarkıları ile geniş kitlelere ulaştı.

2008 yılında dijital single olarak yayımlanan "Yandım Yandım Yandım" isimli Bertuğ Cemil & Nilgül düeti listelerde bir numara oldu.

2011 yılında "Geldim, Gördüm, Sevdim" isimli albümünün ardından 2013'te oğluna ithaf ettiği "Korel'in rüyası" isimli çocuk albümünü yayımladı.

Onu 2014 yazında dijital olarak yayımlanan single'ı "Yol Uzun" takip etti.

Bertuğ Cemil, bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü 4. solo albümü "Issız" Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında müzik marketlerde satışa çıktı. Albümde tüm şarkıların söz ve müziği Bertuğ Cemil?e ait. Şarkı seçimi, final düzenlemeler ve müzik direktörlüğü Bertuğ Cemil ve Cengiz Köroğlu tarafından yapıldı.

Canlı enstrüman ve vokal kayıtları Naim Korudağ ve Cengiz Köroğlu yönetiminde Haliç'teki "Little Wings" stüdyosunda gerçekleşti.

12 şarkıdan oluşan ve Sennheiser Türkiye'nin sponsorluğunda hazırlanan albüm sanatçının tabiriyle "olgunluk dönemi" ürünü.

Sanatçı bu albümde Melodik rock, pop-rock olarak nitelendirilebilecek tarzını yer yer blues ve funk ile süsledi. Albümün ilk klibi Hüseyin Karagöz yönetmenliğinde "Herşeye İnat" şarkısına çekildi.

İŞTE BERTUĞ CEMİL'İN "HERŞEYE İNAT" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.