
Beşiktaş Bingül Erdem Lisesi... LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASINA İDDİALI HAZIRLIK!
Beşiktaş Bingül Erdem Lisesi öğrencileri Müzik Öğretmenleri Zühre Dalmaz önderliğinde `Vodafone FreeZone 16.Liselerarası Müzik Yarışması`a hazırlanıyor.
Gençlere yönelik Türkiye2deki en kapsamlı müzik yarışması 'Vodafone FreeZone 16.Liselerarası Müzik Yarışması'nın İstanbul elemeleri 29-30-31 Mart tarihlerinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek.
İstanbul'un başarılı liselerinden biri olan,Beşiktaş Bingül Erdem Lisesi öğrencileri oldukça hummalı bir çalışma içerisindeler.
Nazlı Bat, Mert Ağaçbiçer.Muratcan Payir, Yaren Güneş, Eren Karanfil, Mert Sefa Kamburgil, Okan Aslan, Nilüfer Seyed Dashti'den oluşan gurup, Müzik Öğretmenleri Zühre Dalmaz önderliğinde, ?Vodafone FreeZone 16.Liselerarası Müzik Yarışması?nın elemelerini mutlaka geçeceklerini ve finalistler arasına gieceklerini belirttiler.
Beşiktaş Bingül Erdem Lisesi'nin tek müzik öğretmeni olan Zühre Dalmaz, Ekim ayında orkestrayı oluşturduklarını ve solist Yeren Güneş'in de katılmasıyla 6 aydır süren çalışmaların bu elemelerde başarıyla sonuçlanacağından emin. İlk hedeflerinin elemeleri geçmek olduğunu söyleyen Zühre Dalmaz, 'Elemelri geçip, finalllerde de iyi bir derece yapacağımızdan kuşkum yok' dedi.
Bu yıl ilk kez Türkiye?deki tüm liselerin katılımına açık yarışmanın elemeleri 7 ilde yapılıyor. On binlerce liselinin katılımının beklendiği yarışmanın sonunda kazananlar, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.
Finalde ?Yorum?, ?Beste?, ?Orkestra?, ?Sahne Performansı?, ?Kız Solist?, ?Erkek Solist? ve ?Enstrüman? başarılı olan genç gruplara Vodafone FreeZone?dan sürpriz hediyeler verilecek.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.