Best Model Türkiye...ERTELENMEDİ KURALLARA UYACAK!

Best Model Türkiye...ERTELENMEDİ KURALLARA UYACAK!

Bu sene 33. Yaşını kutlayan Best Model Türkiye Yarışması Covid19 virüs tedbirleri en üst seviyeye alınarak, Park Inn By Radisson Otelde açık havada kır konsepti ile gerçekleşti.

Best Model Türkiye Yarışmasının Kurucusu Erkan Özerman, virüse rağmen bu sene çok yüksek sayıda başvuru yapıldığını ve bir yıl boyunca yarışmaya hazırlanan gençleri bekletmemek ve mağdur etmemek adına, yarışmayı ertelemek yerine, sosyal mesafe kurallarını en üst seviyeye taşıyarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

Almila Özerman, Görkem Gürcan, Tolga Kandemir, Derya Ekşioğlu, Türkan Geyik, Hasan Yanlızoğlu, Taner Öğünç, Hamdi Alkan, Perihan Akı, Hülya Yiğitalp, Merih Ergürbüz, Merih Öztürk, Rıfat Yurt, Turgay Kıran, Arif Işık, Murat Zengin, Serkan Cepheci, Binhan Berkman, Safdar Ghaafor, İsmal Alvaili, Dilek Koç, Ece Gürsel, Tuğçe Sarıkaya, Sait Emir, Muammer Kapucuoğlu, Duygu Yazıcı, Banu Saadet, Onur Sonku, Ayşen Zamankurt, Aslıhan Karalar,  Mustafa Burak Demirel, Şaban Tatar gibi birçok değerli Juri üyeleri değerlendirme yaparak, Ekim’de gerçekleşmesi planlanan 33. Best Model Türkiye Final yarışmasına finalistleri seçtiler.

Türkiye’ye Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Şenay Akay, Deniz Akkaya, Sema Şimşek, Burak Hakkı, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Furkan Palali ‘ Aslıhan Karalar, Tuğçe Sarıkaya, Burak Çelik, Berk Atan, Onur Seyit Yaran, Mert Öcal, Barış Murat Yağcı, Tuğba Melis Türk, gibi birbirinden ünlü isimler kazandıran Best Model  Bu sene 33. Yaşını kutluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.