BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi -İstanbul Nişantaşı Üniversitesi… SAĞLIKTA DEV İŞBİRLİĞİ!

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi -İstanbul Nişantaşı Üniversitesi… SAĞLIKTA DEV İŞBİRLİĞİ!

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi ve İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, sağlık eğitiminde iş birliği gerçekleştirdi. İmzalanan “Sağlık Eğitimi İş Birliği Protokolü” ile İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri, teorik bilgilerini pratik uygulamalarla pekiştirme fırsatı bulacaklar.

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Reşat Bahat , üniversite ile olan bu iş birliğinin iki taraf içinde büyük önem taşıdığını belirtti. Bahat, hastanenin bilime ve fakülteye katkı sağlayacağını ve bu iş birliğinin büyük değer yaratacağını dile getirdi.

Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Dr. Levent Uysal, bu iş birliğinden ve BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi ailesine dahil olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. İki kurumun ortak projeler geliştirmeyi hedeflediğini belirten Uysal, bu iş birliğinin ulusal ve uluslararası platformlarda güç birliği sağlayacağını vurguladı.

Protokol kapsamında, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri başta olmak üzere, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, intörn eğitimi, iş başında mesleki uygulamalar ve stajlarını BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi’nde gerçekleştirebilecekler. İki kurum, gelecekte daha fazla iş birliği ve gelişme hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.