"Bir Hülya Avşar Sohbeti"… Melek Mosso; “EVET POPOMU KALDIRDILAR!”

"Bir Hülya Avşar Sohbeti"… Melek Mosso; “EVET POPOMU KALDIRDILAR!”

Genç kuşak popçulardan Melek Mosso, Hülya Avşar’ın YouTube’da yayınlanan sohbet programı “Bir Hülya Avşar Sohbeti”nin yeni bölümünde samimi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Şarkıcı Olmamda En Büyük Etken Annem"

Programda, şarkıcı olmasında en büyük etkenin annesi olduğunu belirten Mosso, bazı konserlerinde annesini sahneye çıkartarak ona olan sevgisini ve minnettarlığını gösterdiğini ifade etti.

Müzik kariyerine başlamadan önce palyaçoluk ve animatörlük gibi pek çok farklı işte çalıştığını anlatan Mosso, asıl mesleği olan öğretmenliği yaparken maddi zorluklar yaşadığını ve bu dönemin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Programın ilerleyen dakikalarında, Melek Mosso’nun eşi Serkan Sağdıç da programa dahil oldu ve çift, tanışma hikayelerini izleyicilerle paylaştı.

"Popo Estetiği Yaptırdım"

Mosso, son dönemde kendisi hakkında çıkan "popo estetiği" iddialarına da açıklık getirdi. Hülya Avşar’ın sorusunu içtenlikle cevaplayan Mosso, “Evet, yaptırdım” diyerek bu konudaki dedikodulara son noktayı koydu. Bu cesur itiraf, programa damgasını vurdu.

Melek Mosso’nun hayatına dair bilinmeyen yönlerini ve samimi itiraflarını içeren bu unutulmaz bölüm, YouTube’da "Bir Hülya Avşar Sohbeti" kanalında yayında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.