Biray Dalkıran... ÜÇ FİLMİ İLE, `2014`ÜN EN DUYGUSAL FİLMLERİ` LİSTESİNDE BAŞI ÇEKİYOR !..

Biray Dalkıran... ÜÇ FİLMİ İLE, `2014`ÜN EN DUYGUSAL FİLMLERİ` LİSTESİNDE BAŞI ÇEKİYOR !..

Türkiye`nin önde gelen sinema internet sitesinin seçtiği 2014 yılının en duygusal on filminin arasına başarılı yönetmen Biray Dalkıran`da listeye 3 filmliyle girdi...

Türkiye'nin önde gelen sinema internet sitesinin yaptığı 2014 yılının en duygusal on filminin seçimleri bitti.

Son zamanların en çok yükselen başarılı yönetmeni Biray Dalkıran ise bu listeye 3 filmle girdi.

Yeşilçam'ın 100. yılına denk gelen, 2014 yılında 3 filmle zirveye oturan Biray Dalkıran, haberi aldığında; "bu başarının esas takdiri benimle birlikte çalışan ekibime, emek veren oyunculara ve yapımcılara aittir" dedi.

Biray Dalkıran tarafından çekilen; Burcu Kıratlı ve Emre Kızılırmak'ın oynadığı "Peri Masalı", Gizem Karaca ve Barış Kılıç'ın oynadığı "Seni Seviyorum Adamım" ve Hakan Türkşen'in oynadığı "Meleklerin Mucizesi" sinema filmleri listede yer aldı.

Listeye giren 3 filminde başrol oyuncularının ilk sinema filmleri olması dikkat çekiyor. Biray Dalkıran'ın bu başarısı aynı zamanda yeni oyuncular keşfetmesindeki başarısını da göz önüne seriyor.

Başarılı yönetmen Biray Dalkıran, övündüğü ekibi ve oyuncuları ile şu anda 2015 yılının en iddialı komedi filmi "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 yolu" nun çekimlerinde.. Başrollerini; Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Tuğçe Sarıkaya, Kubilay Güleçoğlu, Asuman Dabak ve Recep Aktuğ'un paylaştığı filmden gelen haberler ise setin devamlı gülme krizleriyle kesildiği yönünde oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.