Birsen Tezer...SESİ VE ZERAFETİ İLE BURSA'LILARI BÜYÜLEDİ!..

Birsen Tezer...SESİ VE ZERAFETİ İLE BURSA'LILARI BÜYÜLEDİ!..

2009 yılında ilk çıkardığı albümle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Birsen Tezer, Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivalinde yediden yetmişe hayranlarına hafızalardan silinmeyecek bir konser verdi.

Başarılı Müzisyen Birsen Tezer , “ Biz kendi çabalarımızla alternatif müziği mümkün olduğunca her kesime ulaştırmaya çalışıyoruz. Böyle festivallerin daha da artması gerekiyor… Frekanslarımızın tuttuğu, hayata bakış açılarımızın aynı olduğu, müzisyen arkadaşlarımla güzel bir ekibiz.

Sanırım bundan dolayı da çok uyumluyuz… Dönem dönem bazı şarkılarımı söylemekten sıkıldığım oluyor. Hissetmediğim şarkımı o konserde söyleyemiyorum… Bursalılarla çok keyifli bir konser gecesi geçirdik” dedi. 

Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali ile ilgili olarak Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey;

“Nilüfer Bursa’nın değil artık Türkiye’nin de gülen yüzüdür. “ Gülümseyin Nilüferdesiniz “ sloganı ile yıllardır sanat üretiyoruz ve kültür aktarıyoruz. Şu günlerde yine bir uluslararası festivalin ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Uluslararası Caz Tatili Festivali kapsamında Dünya ve Türk Cazı’nın ustaları içimizi ısıtmaya devam ediyor. Bize de evet caz iyi bir şeydir demek düşüyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.