BODRUM GÜNAY’DA KIRMIZIGÜL ESİNTİSİ

BODRUM GÜNAY’DA KIRMIZIGÜL ESİNTİSİ

Mahsun Kırmızıgül, önceki akşam Bodrum Yalıkavak Günay Restaurant’da sahne aldı.

Günler öncesin tüm rezervasyonları bitiren hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Mahsun Kırmızıgül, sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle hep bir ağızdan seslendirdi.

Sahne arkasındaki büyük ekrana yansıttığı görüntü ile Türk arabesk müziğinin unutulmaz isimlerinden Bergen ile düet yapan Kırmızıgül, “ Bergen hanım ile birlikte keşke canlıda düet yapabilseydim” dedi.

Öte yandan sahneden telefonla Mustafa Topaloğlu’na bağlanarak “Bana Karadeniz türkülerini öğreten sanatçı büyüğüm her zaman kendisine çok saygı duyuyorum” dedi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Mahsun Kırmızıgül, konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Bodrum Yalıkavak Günay'a Mahsun Kırmızıgül’ü dinlemeye gelen konuklar arasında güzel oyuncu Melisa Sezen sevgilisi iş insanı Atilla Bingöl ile birlikte gelerek güzel bir gece yaşadılar.

melissezen-gunay.jpg

Elele gelen iki sevgili gece boyunca sanatçının parçalarına eşlik ederek gönüllerince bir gece geçirdiler.

Dünyayı sarsan Pandemi’de 9 ay yoğun bakım ve entübe kalan ünlü turizmci Hayri Yazıcı iki yıl aradan sonra ayağa kalkarak kızı Bahar Şer ve damadı Ozan Şer ile birlikte ilk kez bir eğlence mekanına geldiler.

Günay’da Kırmızıgül’ü dinlemek için ön masada oturan Hayri Yazıcı uzun bir aradan sonra eğlencenin keyfini doyasıya çıkardı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.