BOĞAZDA ÜNLÜ MODACILARIN RÜZGARI ESTİ!

BOĞAZDA ÜNLÜ MODACILARIN RÜZGARI ESTİ!

Ünlü tasarımcılar Zeynep Erdoğan, Emre Erdemoğlu, Dilek Hanif, Arzu Kaprol, Özlem Süer ve Sibel & Ferruh Karakaşlı’ nın en yeni koleksiyonları moda severlerin beğenisine sunuldu.

Şehre dönüşün hızlandığı bugünlerde, İstanbul Boğazı’nın seçkin mekanlarından, Kuruçeşme’de  Oligark İstanbul’da düzenlenen HELLO! Couture Show with Fashion TV etkinliği, Hakman tarafından Türkiye pazarına sunulan Laurastar, Melitta, BaByliss ve Baseus’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un, sanat yönetmenliğini Ferhan Aral’ın yaptığı, DJ kabininde Mert Hakan’ın olduğu defilede, ünlü tasarımcılar Zeynep Erdoğan, Emre Erdemoğlu, Dilek Hanif, Arzu Kaprol, Özlem Süer ve Sibel & Ferruh Karakaşlı’ nın en yeni koleksiyonları moda severlerin beğenisine sunuldu.

Uzun süren pandemi sonrası normalleşmenin başlamasıyla gerçekleştirilen ilk moda şovlarından biri olan HELLO! Couture Show With Fashion TV etkinliğinde podyuma çıkan tasarımlar konuklardan büyük alkış aldı.

Oligark İstanbul’da düzenlenen ve podyumların gözde isimlerinden;

Miss Fashion TV 2021 Dilara Kırmıt, Miss Turkey 2021 Buse İskender, Best Model 2020 Melissa Irmak, Best Model 2019 Derya Ekşioğlu, Best Model 2018 Türkan Geyik, Kayra Türkovic, Fashion TV 2021 2.’si Duygu Cerit, Model of Models 2021 1.si Kardelen Pulat’ın görev aldığı defile, aynı zamanda HELLO!, Laurastar ve FashionTV'nin Instagram hesabından da canlı olarak yayınlandı.

Sponsor markalar, kendileri için özel olarak tasarlanan deneyim alanlarında konuklara ürünlerini yakından tanıtma fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.